Alkışlar Demet Akalın’a! İsveç’teki çirkin provokasyona sert tepki gösterdi

İsveç'in başkenti Stockholm'deki Stocholm Camii önünde dün polis gözetimi eşliğinde Kuran-ı Kerim yakıldı. Saldırgan hakkında "nefret söylemi" soruşturması açılırken bu çirkin provokasyon dünyayı ayağa kaldırdı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, "Bizde hiçbir gerizekalı sizin İncil'inizi ellemiyor. Çünkü işimiz yok sizinle çünkü biz sizden daha medeni daha ahlaklı daha insanız" diyerek teki gösterdi.

featured

Geçtiğimiz gün Irak kökenli bir kişi, İsveç’in başkenti Stockholm’de cami önünde Kur’an-ı Kerim yaktı. Saldırgan hakkında “nefret söylemi” soruşturması açılırken tüm dünyada  Müslümanlar ayaklandı. Şarkıcı Demet Akalın da sosyal medya hesabından olaya çok sert tepki göstererek, “Biz sizden daha medeni daha ahlaklı daha insanız” dedi.

DEMET AKALIN: BİZ SİZDEN DAHA MEDENİ VE AHLAKLIYIZ

Gündeme dair yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiren Demet Akalın, Kur’an-ı Kerim’in yakılmasına öfke kustu. Twitter hesabından sitem dolu bir paylaşım yapan şarkıcı, “İşte aramızdaki fark bu! Bizde hiçbir gerizekalı sizin İncil’inizi ellemiyor. Çünkü işimiz yok, sizinle çünkü biz sizden daha medeni daha ahlaklı daha insanız” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir