Algı oyunları ellerinde patladı! HÜDA PAR’lı 4 vekil TBMM’de yemin etti

Muhalefet tarafından algı operasyonuna maruz kalan, milletvekili seçimine AK Parti listelerinden giren HÜDA PAR'lı 4 ismin Meclis'te bugün düzenlenen ant içme töreninde yemin ettikleri görüldü. Muhalefetin acziyetten söylediği yalan yine elinde patladı.

featured

Türkiye Büyük Millet Meclisi bugün TBMM Başkanı Devlet Bahçeli’nin açılış konuşması ve yeminiyle 28. yasama dönemine resmen başladı. 28. dönem milletvekilleri birer birer kürsüye gelerek milletvekili yeminlerini okumaya başladı

Seçim dönemine damgasını vuran tartışmalardan biri de Meclis’e AK Parti listesinden giren HÜDA PAR’lı 4 ismin yemin etmeyeceği iddiasıyla doğmuştu. Muhalefet tarafından algı operasyonlarına maruz kalan HÜDA PAR, seçim süresince koalisyon ortakları tarafından çok kez hedef alındı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu konuya ilşkin yaptığı açıklamada, “Milletvekili yeminini elbette okuyacağız. Herhangi bir ekleme veya çıkarma yapma gibi bir düşüncemiz yok, böyle bir şey mümkün de değil. Milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için buraya geldik, şov yapmaya gelmedik” demişti.

HÜDA PAR’LI VEKİL YEMİN ETTİ

AK Parti’nin Batman listesinden milletvekili seçilen HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı, bugünkü törende sırası geldiğinde milletvekili yeminini okuyarak tartışmalara son noktayı koymuş oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir