Akın Akınözü’ne Rusya’da yoğun ilgi! Uluslararası dijital platform İvi’nin marka yüzü oldu

Tuzak dizisiyle ekranda yer alan Akın Akınözü, Rusya'da büyük ilgi görmeye başladı. Dijital bir platformun marka yüzü de olan Akın Akınözü'nün, Can Yaman'ın İtalya'da elde ettiği şöhrete ulaşması bekleniyor.

featured

Ünlü oyuncu Akın Akınözü, Hercai dizisi ile elde ettiği tanınırlığını yükseltmeyi başardı. Halen bu dizideki rolü ile hatırlanan Akın Akınözü, son dönemde de Tuzak adlı dizide rol alıyordu. Reytingleri her ne kadar kötü gelse de Tuzak, Akın Akınözü’ye yurt dışında şöhreti getirdi.

RUSYA’DA YOĞUN İLGİ

Televizyon Gazetesi’nin haberine göre; yurt dışında yoğun ilgi gören dizi oyuncuya Rusya’da ün getirdi.

Oyuncu, Rusya’da faaliyet gösteren bir dijital platformun yüzü oldu. Önceki hafta reklam çekimleri için ülkeye giden oyuncu, duygularını şu sözler ile dile getirdi:

“Rusya’daki bir dijital içerik platformu, oranın en büyük dijital platformlarından birisi. Onların bu seneki tanıtım filminin yüzü oldum. Bizim dizilerimize ciddi bir rağbet var. Özellikle sadece Türk dramaları için bir bölüm var. Onun tanıtımı için bir iş birliği yaptık. Keyifli oldu, güzel ağırladılar. Hiç soğuk değildi, buradan daha sıcaktı.

“NE MUTLU BANA”

Tuzak dizisini satın aldıklarını biliyorum. Orada söylediler. Zaten Hercai daha önce yayınlanmış. Bir sürü de başka Türk dizisi oranın zaten parlayan yıldızları. Bütün dünyada ciddi bir rağbet var. Ondan dolayı da böyle bir teklifte bulundular. Bütün platformun yüzü yaptılar. Ne mutlu bana.”

“Çok hoş bir şey, çok keyifli. Orada sokakta yürürken bile tanınıyor olmak insanı onere ediyor.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir