Afyonkarahisar’da kız kaçırma kavgası kanlı bitti! Damat kayınpederini bıçakla katletti

Afyonkarahisar’da iki aile arasında kız kaçırma yüzünden 1 yıl husumet başladı. En son çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada damat kayınpederini bıçakladı. Olay yerinde kayınpeder hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

featured

Afyonkarahisar‘da kız kaçırma kavgası kanlı bitti. Damadın kayınpederini bıçaklamasıyla olay yerinde baba hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

İKİ AİLE ARASINDA BAŞLAYAN HUSUMET KANLI BİTTİ

İstiklal Mahallesi’nde gece geç saatlerde yaşanan olaya göre, H.D. isimli genç kız, yaklaşık 1 yıl önce M.Ç.Ç.’ye kaçarak evlendi. H.D., eşiyle yaşadığı anlaşmazlıklardan dolayı yaklaşık 3 ay önce babası M.D.’nin evine geri döndü. İki aile arasında bu nedenle husumet başladı. Dün gece baba M.D., arkadaşı B.T. ile alkol aldıktan sonra 03 AEM 782 plakalı araçla damadı M.Ç.Ç.’nin evinin önüne gitti. Bu sırada işe gitmek için sokakta servis bekleyen damat M.Ç.Ç.’nin babası M.Ç. ile karşılaşan M.D. ve arkadaşı B.T., iddiaya göre M.Ç.’ye saldırdı.

DAMAT KAYINPEDERİNİ BIÇAKLADI

Kavga seslerini duyarak evden çıkan damat ve kardeşi de kavgaya dahil oldu. Taraflar birbirlerine bıçak, sopa ve ayakkabı çekeceği ile saldırdı. Yaşanan olayda M.D. ve B.T. ile karşı taraftan damat M.Ç.Ç., babası M.Ç. ve kardeşi S.C.Ç. yaralandı. Yaralılar kavga sonrası çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulanslar ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olay sonrası bölgeye polis ekipleri bölgede detaylı bir çalışma yaptı. Ekipler ellerinde fenerler ile gece karanlığında sokaklarda delil aradı. Ekipler, olayda kullanıldığı tespit edilen 2 bıçak, bir masat, bir ayakkabı çekeceği ve sopa ele geçirdi.

DAMAT GÖZALTINA ALINDI

Hastaneye kaldırılan yaralılardan gelinin babası M.D., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak gece geç saatlerde yaşamını yitirdi. Olayda M.D.’nin damadı M.Ç.Ç. tarafından bıçaklandığı tespit edildi. Kavgada yaralanan M.Ç.Ç., tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir