Mansur Yavaş’tan Kılıçdaroğlu’na üstü kapalı gönderme!

Seçim hezimeti sonrası istifa seslerine kulak tıkayan Kılıçdaroğlu'na parti içinden tepkiler dinmezken Mansur Yavaş'tan dikkat çeken bir hamle geldi.

featured

Türkiye’de tarihi seçimler geride kalırken Kemal Kılıçdaroğlu bir seçim hezimeti daha yaşadı. Seçim sonrası Kılıçdaroğlu istifa sesleri yükselmeye başladı ancak Kılıçdaroğlu bu seslere kulak tıkayarak MYK’yı da kendine bağladı. Kılıçdaroğlu’nun bu tavrına ise parti içinden tepkiler bir hayli fazla.

KILIÇDAROĞLU İLE ARALARI AÇIK MI?

Kılıçdaroğlu’nun, seçim öncesinde isimleri adaylık için geçen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ile de aralarının açıldığı iddia edildi. Yavaş sessizliğini korurken, İmamoğlu ise sık sık “değişim” mesajı vererek CHP liderliğine göz kırpıyor.

MANSUR YAVAŞ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Yavaş günler süren sessizliğini dikkat çeken bir sosyal medya beğenisi ile bozdu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, akademisyen Evren Balta’nın kendisini diğer liderlerden önde gösteren ‘pozitif oy’ anketini sosyal medya hesbından beğendi.

Söz konusu ankette Yavaş’a “Kesinlikle oy verirdim” diyenlerin oranının, Kılıçdaroğlu’nun oranına göre daha yüksek olduğu görülüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir