Afra Saraçoğlu’nun Yalı Çapkını dizisinde bölüm başı ücreti dudak uçuklattı: Aylık kazancı 400 bin TL

Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisiyle büyük çıkış yapan Afra Saraçoğlu oyunculuk performansıyla izleyicilerden tam not alıyor. Yalı Çapkını dizisiyle fırtınalar estiren ünlü oyuncunun aylık kazancı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

featured

Özel hayatı ve kariyeriyle adından söz ettiren Afra Saraçoğlu’nun Yalı Çapkını dizisinden bölüm başı aldığı öne sürülen ücret dudak uçuklattı.

Star TV ekranlarında her cuma ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle izlenme rekorları kırıyor.

HİKAYE KISA SÜREDE BEĞENİ KAZANDI

Dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin, senaryosunu ise Mehmet Barış Günger üstleniyor.

Okuma aşkıyla yanıp tutuşan Seyran’ın, Korhan ailesinin çapkın veliahtı Ferit ile zorla evlendirilmesiyle başlayan hikaye, kısa sürede Türk izleyicisinin beğenisi kazandı.

BÖLÜM BAŞI 100 BİN TL ALIYOR

Sosyal medyada yer alan bir iddiaya göre Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisinden bölüm başı 100 bin TL kazanıyor. Bu da güzel oyuncunun aylık kazancının 400 bin TL’yi bulduğunu gösteriyor.

Bazı sosyal medya kullanıcıları ücreti dizinin reytinglerine göre düşük bulurken, bazıları ise ütopik miktarda fazla buldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir