Kayıp Arife Gökçe’nin oğlu Atakol Gökçe kız kaçırdığı için 2015 yılında Müge Anlı’ya çıkmış

Müge Anlı'da Arife Gökçe'nin oğlu Atakol Gökçe'yle ilgili şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Arife ve Fikri Gökçe'nin dünürü Meral Güleç'in 2015 yılında Müge Anlı'ya katıldığı ve Arife Gökçe'nin oğlu Atakol Gökçe'den şikayetçi olduğunu öğrenildi.

featured

64 yaşındaki 5 çocuk annesi Arife Gökçe’nin şüpheli kaybı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında haftalardır işleniyor.

Yaşlı kadının şüpheli kaybında da gözler köydeki komşusu Sinan Sardoğan’a çevrilmişti.

https://twitter.com/merdo_1881/status/1611101268075859972?s=20&t=cnKFo4pijiRTfkJyLtmAHQ

YAŞLI KADINLARA MESAJLAR ATARAK ONLARI TACİZ ETMİŞ

Sinan’ın Arife Gökçe’ye müstehcen mesajlar attığı ortaya çıkarken, Sinan’ın aslında yıllardır yaşlı kadınlara müstehcen mesajlar atarak onları taciz ettiği iddia edilmişti.

Hatta canlı yayına bağlanan Sinan’ın kız kardeşi de kendisine çirkin mesajlar attığını söylemişti. Bu şoke eden detayın ardından da programa sayısız ihbar gelmişti.

Yayına bağlanan insanlar Sinan’ın çeşitli zamanlarda farklı yerlerde yaşlı kadınlara sokak ortasında saldırdığını, hatta bir kadına cinsel organını gösterdiğini ve otobüste bir kadına porno izlettiğini anlatmıştı.

Bir de bütün bunların üstüne Sinan, Müge Anlı’yı bakışlarıyla taciz etmişti. Daha sonraki yayında ise Anlı’ya diklenmişti.

 

ATAKOL GÖKÇE’YLE İLGİLİ ŞAŞIRTAN BİLGİ ORTAYA ÇIKTI

Sinan Arife Gökçe’ye bir şey yapmadığını iddia ederken ve hakkında türlü türlü ihbarlar gelirken, bu sefer de Arife ve Fikri Gökçe’yle ilgili şaşırtan bir bilgi ortaya çıktı.

Arife ve Fikri Gökçe’nin o dönem 26 yaşında olan oğlu Atakol Gökçe’nin 2015 yılında 17 yaşındaki bir kız çocuğunu kaçırdığı ortaya çıktı.

17 yaşında lise son sınıf öğrencisi Gamze Güleç’in ailesi de ortadan kaybolan kızlarını bulmak için o dönem gözyaşları içinde Müge Anlı’ya başvurduğu öğrenildi.

YENGESİNİN KARDEŞİNİ KAÇIRMIŞ

Annesi, yayında ağlayarak çocuğunu okutmak istediğini kendi rızasıyla gitmediğini, kaçırıldığını iddia etmiş.

Atakol, Gamze’yi abisinin arabasıyla kaçırmış. Gamze bir kere annesini arayarak ‘Anne anlaşın’ demiş.

Genç kızı kaçıran Atakol Gökçe de Gamze Güleç’in eniştesinin kardeşiymiş. Yani Gamze Güleç’in annesi Meral Güleç ve Arife-Ferdi Gökçe’nin dünürü… Yani Atakol Gökçe, yengesinin kardeşini kaçırmış.Şu an kayıp eşi Arife Gökçe’yi arayan Fikri Gökçe de yayına bağlanarak oğlunun kaçırdığından haberi olmadığını, nerede olduğunu bilmediğini söylemiş. Hatta kayıp başvurusunda bulunduğunu belirtmiş.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir