Afra Saraçoğlu’na Mert Ramazan Demir’le ilgili şaşırtan soru! Röportajı yarıda kesti

ELLE Style Awards töreninde 'Yılın Televizyon Yıldızı' ödülünü alan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu basın mensuplarının rol arkadaşı Mert Ramazan Demir hakkında yönelttiği eşcinsellik iddiaları karşısında röportajı yarıda kesti ve teşekkür ederek ayrıldı.

featured

ELLE Style Awards ödülleri dün akşam görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu “Yılın Televizyon Yıldızı” ödülünü aldı. Tören sonrası basın mensuplarıyla bir araya gelen Saraçoğlu, rol arkadaşı Mert Ramazan Demir’le ilgili gelen soru sonrası şaşkınlığını gizleyemedi.

“MERT BEY İÇİN EŞCİNSEL DİYORLAR”

Ödül aldığı için mutluluğunu dile getiren Saraçoğlu, projelerin bitirdiğini ve yaz sezonu için hazır olduğunu söyledi. Basın mensuplarının “Mert beyi yanınızda göremedik normalde beraber çıkıyorsunuz” demesi üzerine şaşıran güzel oyuncu “Normalde beraber çıkmıyoruz. Yok ben kendim geldim” dedi. Oyuncunun bir muhabirin “Mert bey için eşcinsel diyorlar” sözleri karşısında ne yapacağını bilemeyen oyuncu, “Çok teşekkür ederim” diyerek röportajı bitirdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir