Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in öpüşme görüntülerine Demet Akalın’dan olay yorum

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, Göcek'te tatilde öpüşürken yakalandı. Ünlü çiftin görüntüleri sosyal medyanın gündeminden düşmezken ünlülerden de yorum gecikmedi. Demet Akalın ve Aynur Aydın ilginç yorumda bulundu.

featured

Star TV’nin reyting rekorları kıran Yalı Çapkın’ı dizisinin başrol oyuncuları Afra Safraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkı sonunda ortaya çıktı. Göcek’te tatil yapan çift, objektiflere yansıdı. Ünlü çiftin görüntüleri sonrası sosyal medya adeta çalkalandı. Demet Akalın ve Aynur Aydın görüntüleri görünce yorum yapmaktan kendilerini alamadılar.

ÖPÜCÜKLERE BOĞDULAR

Denizin ve güneşin tadını çıkaran aşıklar, denizde romantik anlar yaşadı. Çift, birbirlerini öpücüklere boğdu. Bu fotoğraflara Mert Yazıcıoğlu’nun ne diyeceği ise merak konusu olurken ünlü birçok isim de sürpriz aşkın karelerini yorumladı.

DEMET AKALIN’DAN OLAY YORUM

Güzel popçu Aynur Aydın, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in denizde öpüştüğü, aşklarının resmileştiği karelere “En son Behlül & Bihter öpüştüğünde bu kadar rahatlamıştım” yorumunu yaptı. Demet Akalın ise sanki bu anı beklercesine “Ayy çok şükür” yorumunu yaptı. Öte yandan birçok kullanıcı ikiliye tepki gösterdi. Afra Saraçoğlu’nun eski sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ve Mert Ramazan Demir yakın arkadaşlardı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir