Afra Saraçoglu ve Mert Ramazan Demir’in aşkı doğrulandı

Afra Saraçoglu ve Mert Ramazan Demir'in bir süredir aşk yaşadıklarına dair iddialar sonunda doğrulandı. Göcek'te tatil yapan çift, romantik anlar yaşarken paparazzilere yakalandı.

featured

Bir süredir aşk yaşadıklarına dair iddialarla gündemde olan Afra Saraçoglu ile Mert Ramazan Demir’in aşkı sonunda belgelendi. Göcek’te tatil yapan çift, romantik anlar yaşarken objektiflere yansıdı.

İHANET İDDİALARI ORTAYA ATILMIŞTI

2018’de aşk yaşamaya başlayan Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu, 2022’de ilişkilerini sonlandırmıştı. Yazıcıoğlu ile 5 yıl önce rol aldığı bir filmin setinde tanışan Saraçoğlu’nun birlikteliğinin ‘ihanet’ nedeniyle bittiği ileri sürülmüştü. Afra Saraçoğlu’nun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir’le samimi görüntüler vermesinin çiftin ayrılmasına neden olduğu konuşuluyordu.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN SİLDİ

Yazıcıoğlu, geçtiğimiz ocak ayında “Normal bir ilişkiydi yaşandı ve bitti. Mert Ramazan, bizim arkadaşımız. Hiç insanların düşündüğü gibi bir şey yok. Afra ile yapamadık, beraber son verdik” açıklamasında bulunmuştu. Ancak Yazıcıoğlu, mart ayında da sosyal medya hesabından Mert Ramazan Demir’i silmişti. Bu hamle aşk söylentilerini daha da alevlendirmişti.

FENA YAKALANDILAR

Habertürk’ten Eren Gürel’in haberine göre; Bu açıklamalarının ardından aşk dedikoduları sonunda belgelendi. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu tatilde görüntülendi. Tekne turunda paparazzilere yakalanan aşıklar, Göcek’e demir attı. Önce Mert Ramazan Demir deniz atladı. Arkasından da Afra Saraçoğlu kendini serin sulara bıraktı.

ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

Denizin ve güneşin tadını çıkaran aşıklar, denizde romantik anlar yaşadı. Çift, birbirlerini öpücüklere boğdu. Bu fotoğraflara Mert Yazıcıoğlu’nun ne diyeceği ise merak konusu oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir