Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir sette kavga etti

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in dün gece karavanda set ortasında kavga ettiği iddia edildi.

featured

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in dün gece karavanda set ortasında kavga ettiği iddia edildi.

2. sezon çekimlerine başlayan Yalı Çapkını dizisinde oynadığı Seyran karakteri ile gönüllerde tahta kuran Afra Saraçoğlu, dün gece sosyal medya adresinden sütyensiz pozunu paylaşmış ve güzel oyuncuya yorum yağmıştı. Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay ise o pozun perde arkasını yazdı.

“NUH DEDİ PEYGAMBER DEMEDİ”

Onur Akay, “Kaynağımdan öğrendiğim bilgiye göre Afra, yapmayı düşündüğü bu paylaşım için birçok poz çektirmişti ve fotoğraflarını da ilk önce Mert’e göstermişti. Ancak Afra, Mert’in kesinlikle paylaşma dediği fotoğrafı paylaşınca ortalık karıştı. O saatte hala sette olan ikilinin karavandaki kavgası oldukça yüksek sesle olunca, araya Emre Altuğ ve Gözde Kansu girdi ve çifti sakinleştirmeye çalıştı. Hatta Gözde Kansu, Afra’ya fotoğrafı silmesi için telkinde bile bulundu ama bu konuda son derece inatçı olan Afra, Nuh dedi Peygamber demedi ve ne fotoğrafı sildi, ne de karavandaki kavgada bağırmaktan vazgeçti. Sete ağabeyi Mert Ramazan Demir’i ziyarete gelen kardeşi Zeynep de sinirlenince Afra’yı takipten çıktı.

Hemen arkasından Mert de Afra’yı takipten çıktı. Kavgalı biten gecenin sabahında Mert Ramazan Demir tekrar Afra’yı takibe aldı ama çok kırgın olarak.” ifadelerini kullandı.

İç çamaşırının üzerine sütyensiz giydiği ceketle pozu sosyal medyada olay olan Saraçoğlu’nun, gerçek hayattaki ilişkisi ise geçtiğimiz aylarda dizideki partneri genç oyuncu Mert Ramazan Demir’le öpüşürken yakalanması ile belgelenmişti.Ama

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir