Adanalı’nın Maraz Ali’si Mehmet Akif Alakurt’tan infial yaratan Kılıçdaroğlu paylaşımı

Adanalı dizisinde Maraz Ali karakterine hayat veren Mehmet Akif Alakurt CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi. Alakurt ""Biliyorsunuz Türkiye'nin her şehrinde Atatürk seven bulursunuz. Tunceli bu konuda istisnadır. Bu yüzsüz adamın ve destekçilerinin 20 yıllık başarısızlığına rağmen CHP'nin başında durma ısrarını sorgulamak lazım" dedi.

featured

Adanalı dizisinde Maraz Ali karakterine hayat veren oyuncu Mehmet Akif Alakurt, yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düştü. Ünlü isim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Tunceli’yi hedef aldı.

KILIÇDAROĞLU’NA TEPKİ

Adanalı dizisinde canlandırdığı Maraz Ali karakteriyle ünlenen Mehmet Akif Alakurt, dizi sonrasında ortadan kaybolmuştu. Alakurt, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan paylaşımıyla gündem oldu.

“Biliyorsunuz Türkiye’nin her şehrinde Atatürk seven bulursunuz. Tunceli bu konuda istisnadır. Bu yüzsüz adamın ve destekçilerinin 20 yıllık başarısızlığına rağmen CHP’nin başında durma ısrarını sorgulamak lazım” ifadelerini kullanan Alakurt, hem Tunceli hem de Kılıçdaroğlu’nu hedef alan sözleriyle sosyal medyada gündem oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir