Adana’da ikinci Ümitcan Uygun vakası! Tehdit videosu ortalığı yıkan Kemal Alcu sevgililerini satıyor mu? İşte iddialar…

featured

Adana Mavi Bulvar’da yaşayan Kemal Alcu isimli magandanın sosyal medyada yayınlanan videosunda eski sevgilisine ulaşmak için eski sevgilisinin arkadaşını rehin aldığı görülüyor. Adının Anıl Haddad olduğu öğrenilen kişinin boğazına bıçak dayayan Kemal Alcu, eski sevgilisine “Ceren gelir misin” diye sesleniyor.

Adana’da Kemal Alcu, rehin aldığı eski sevgilisinin arkadaşına bıçak zoruyla video çektirdi!

“Ne zaman öldürüleceğim korkusuyla yaşamak istemiyorum”

Videonun sosyal medyada dolaşıma girmesinin hemen ardından Twitter hesabından açıklama yapan söz konusu eski sevgili Ceren şu ifadeleri kullandı:

“Yanına gitmediğim için arkadaşlarımı ailemi bu şekilde tehdit ediyor. Herkese şiddet uyguluyor defalarca ölümden döndüm. Sürekli tehditle yaşıyorum, evden dışarı çıkmıyorum ve kaçarak yaşıyorum. 40-50’den fazla dosyası var ve hepsi kadına şiddet darp yaralama. Ama cezaevinde sadece 5 ay yattı. Bir kadının hayatı canı bu kadar az bir süre olmamalı. Kendisi cezaevinden çıkalı 1 ay oldu ve şuan bu durumdayım gerekli cezayı vermelerini istiyorum.

Ben ne zaman öldürüleceğim korkusuyla yaşamaktan bıktım. Henüz 21 yaşındayım yaşamam gereken çok şey var bunu böyle bir adam bitirmesin. Bu videoyu yayalım çünkü gidip şikayetçi olduğum halde hala bir haber alamadım ve hala tehditle yaşıyorum. Bu olayda sadece ifade verip çıktı ve beni arayıp ‘noldu bak ifade verdim çıktım’ diyerek dalga geçti. Kendisi aynı zamanda ruh sağlığı bozuk bir insandır. Cezaevinde ruh sağlığı hastanesine götürülüyordu. Bana şiddet uygulamasından bıktım ve dayanamıyorum. Bana yardım edin.”

İkinci Ümitcan Uygun vakası mı?

Videoya gelen tepkiler arasında Kemal Alcu’yla ilgili bir iddia yer aldı. İddiada “O kişi Ceren’i sevmiyor. Sevgili gibi göründüğüne bakmayın o kızı sattığı için parasını aldığı için bırakmıyor. Kemal kızları satıp zorla parasını alıyor ve kızları uyuşturucuya alıştırıyor” gibi korkunç ifadeler yer aldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir