Adana’da evinde Gökhan Kızılyer tarafından cinsel tacize uğramıştı! Fide Uyarlar yeni görüntüler paylaştı

Adana'da Fide Uyarlar adındaki kadın birkaç kez "merhaba" dediği komşusu Gökhan Kızılyer tarafından tacize uğradı ve tecavüz girişimine maruz kaldı. Bunun dışında evinde alıkonulup darp edildi. Uyarlar, sadece birkaç kez selamlaştığı Kızılyer tarafından asansörde tacize uğradığını, günlerce işkence gördüğünü iddia ederek şikâyetçi oldu. Kızılyer’in, Uyarlar’ı asansörde taciz etmesi ve evine girip kadını darp etmesi anbean kaydedildi. Öte yandan Uyarlar, sosyal medyadan yeni görüntüler paylaştı.

featured

İstanbul’da şirkette genel koordinatör olan Fide Uyarlar, babası rahatsızlanınca Adana’ya gelip, Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi’ndeki apartman dairesine yerleşti. 1 yıl önce apartman bahçesinde köpeklerini gezdiren Uyarlar, aynı sitede oturan Gökhan Kızılyer ile tanıştı. Uyarlar, iddiaya göre, bir süre sonra arkadaşlık yaşadığı Gökhan Kızılyer’in tacizine uğradı.

Eve giren Gökhan Kızılyer, Uyarlar’ı günlerce alıkoyup, kolunu kırdı. Uyarlar, korktuğu için Gökhan Kızılyer’den şikayetçi olmadı.

Gökhan Kızılyer, takip ettiği Uyarlar’ı apartmanın asansörüne binerken yakalayıp, cinsel saldırıya kalkıştı. Uyarlar, kurtulmak için tokat atsa da Gökhan Kızılyer de asansöre bindi.

Bu anlar ise apartmanın güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Uyarlar, gece boyunca şiddete uğradığı iddiasıyla polise giderek, Gökhan Kızılyer’den şikayetçi oldu.

Gökhan Kızılyer de kendisine tokat attığı için Fide Uyarlar’dan şikayetçi oldu. Uyarlar, kendisinden uzak durması ve rahatsızlık vermemesi şartıyla Gökhan Kızılyer ile uzlaştı.

Adana’da asansörde taciz, evde işkence! Fide Uyarlar ‘Merhaba’ dediğine pişman oldu

ZORLA EVİNE GİRİP, DÖVDÜ

Son olarak Gökhan Kızılyer, 22 Mayıs günü yan daireden balkonuna geçip, Fide Uyarlar’ın evine zorla girdi. Gökhan Kızılyer, Uyarlar’ı dövdü, yine cinsel saldırıya kalkıştı.

Bu anlar, Uyarlar’ın evin salonuna yerleştirdiği güvenlik kamerasına yansıdı.

Sabah saatlerinde Gökhan Kızılyer, evden ayrılınca Uyarlar da elindeki görüntülerle polise giderek, bir kez daha şikayetçi oldu.

Polis, şikayet üzerine, Gökhan Kızılyer’i evine yaptığı baskında gözaltına aldı.

Emniyete götürülen Gökhan Kızılyer’in, ifadesinde, Fide Uyarlar ile sevgili olduğunu, evine zorla girmediğini sadece kavga ettiklerini öne sürdüğü ortaya çıktı.

Uyarlar’ın ise sevgili olmadıklarını iddia ederek, “Bahçede birkaç kez selamlaştıktan sonra tanışıp, arkadaş olduk.

Bana evlenme teklifi etti. Kabul etmeyince çılgına döndü ve bana musallat oldu. 11 ay boyunca hayatımı zindana çevirdi” dediği öğrenildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Gökhan Kızılyer, çıkarıldığı hakimlikçe ‘konut dokunulmazlığının ihlali’, ‘alıkoyma’, ‘taciz’, ‘tehdit’ ve ‘darp’ suçlarından tutuklandı

Fide Uyurlar, “Kadınlar sustukça daha çok üstlerine geliyorlar. Hiçbir şekilde korkmasınlar. Ben asla içeriye girmem diyordu, bak şuan içeridesin.

Umarım hep içeride kalırsın, bir gün bile yatsan bu benim için yeter. Uzaklaştırma cezası olduğu halde evime gelip bana şantaj yaptı ve işkence etti.

Adana’da Fide Uyarlar’ı taciz edip işkence yapmıştı! Zanlı Gökhan Kızılyer’in ilk ifadesi ortaya çıktı

Bütün hayvan severlere sesleniyorum, bu üç köpek benim evladım. Bu üç köpeğimi öldürmekle ve kesmekle tehdit etti.

Hayvanlar en zayıf noktam, dışarıda baktığım köpekleri de toplatacağını söyledi.”

Uyurlar, tutuklanmasına rağmen rahat uyuyamadığını çok korktuğunu anlatarak,

“Gözümü kapattığım anda ağzımı kapattığını görüyorum ve hala geceleri uyuyamıyorum.

Hayatımdan endişeliyim, ne yapıp yapmayacağını bilmiyorum, korkuyorum” diye konuştu.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPIP YENİ GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI!

Fide Uyarlar sosyal medyadan bir açıklama yapıp yeni görüntüler paylaştı…

İşte o paylaşımlar…

Şüpheli önce koltukta oturuyor.

Kameraya fark edince kamerayı kırıyor.

Kayda devam eden genç kadın ise çok zor bir durumda olduğunu anlatıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir