Acun Ilıcalı’dan sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’ya romantik kutlama!

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı. Ilıcalı, genç sevgilisi için "Duygularımı bugün kulağına söyledim, herkes duymasın. Doğum günün kutlu olsun, her günümüz böyle mutlu olsun" ifadelerini kullandı. Romantik kutlamanın videosu sosyal medyada gündem oldu.

featured

Acun Ilıcalı 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın doğum gününü kutladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ilıcalı’nın yazdığı not dikkatlerden kaçmadı.

ROMANTİK NOT DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü televizyoncu 13 milyon takipçiye sahip olduğu Instagram hesabından Ayça Çağla Altunkaya ile çekilmiş pozlarını art arda paylaştı. Ilıcalı sevgilisiyle eğlenceli karelerine bir de romantik not iliştirdi.

Sevgilisiyle samimi pozlarını paylaşan Ilıcalı “Duygularımı bugün kulağına söyledim, herkes duymasın. Doğum günün kutlu olsun, her günümüz böyle mutlu olsun” dedi.

“ÇOK MUTLU BİR BERABERLİĞİM VAR”

Acun Ilıcalı, genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’dan da “Çok mutlu bir bir beraberliğim var. Çağla ile olan küçük ve masum dünyamda çok mutluyum. O dünya benim için çok rahatlatıcı” sözlerini kullanmıştı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir