Acun Ilıcalı’dan flaş Masterchef All Star kararı! Sina Koloğlu duyurdu

TV8'in ilgiyle izlenen yarışması Masterchef All Star'la ilgili Acun Medya çok konuşulacak bir karar aldı. Yarışmanın popüler yarışmacılarının menajeri artık Acun Medya olacak. İşte detaylar..

featured

TV8’in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, her yıl ilgiyle izleniyor ve yarışmacıları program bitse de belli bir hayran kitlesine ulaşıyor. Sevilen yarışmanın yarışmacıları sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

YARIŞMACILARIN MENAJERİ ACUN MEDYA OLDU

Gazeteci Sina Koloğlu, yarışmacıların yeni menajerinin Acun Medya olduğunu duyurdu. Artık yarışmacılar tümüyle Acun Medya’ya emanet.

İşte Koloğlu’nun paylaşımı:

YARIŞMACILARIN DİJİTAL MENAJERİ ACUN MEDYA OLDU

Ekranda duyduk ilk defa Acun Medya’nın #MasterchefTürkiye’deki yarışmacıların menajeri olduğunu. Sordum, nedir bu iş diye. Acun Medya şu an 33 Masterchef Türkiye yarışmacısının bir yerde ‘dijital menajeri oldu.

Yani sosyal medya yönetimi Acun Medya’da. Bu sayının daha da artacağını hatta amacın, bugüne kadar katılan tüm yarışmacıları kapsaması. Peki neden böyle bir işe girişildi?

PİYASAYI TANIMIYORLAR

Yarışmacılar özellikle instagram’ı çok kullanıyor. Burada yemek sunumu yapıyor ve olağanüstü bir ilgi var. ‘Fiyatlandırma vs. gibi sektörü özel durumları bilmek için profesyonel ekip gerekiyor. Biz de bu konularda onlara yardım etmiş oluyoruz’ bilgisini aldım. Sosyal medya reklam ve sponsor anlaşmalarını yarışmacılar adına Acun Medya yapacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir