Kırım Kerç Köprüsü’nde büyük patlama! Rusya bağlantısı koptu

Kırım'ı Rusya'ya bağlayan Kerç köprüsünde bu sabah erken vakitlerde şiddetli bir patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre olayda ciddi hasar meydana gelmedi.

featured

Kırım’ı Rusya‘ya bağlayan Kerç köprüsünde şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın köprünün demiryolu bölümündeki yakıt tanklarından birinde olduğu bilgisi paylaşıldı.

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Medvedev daha önceden yaptığı açıklamada, ”Böyle bir şey olması durumunda oradaki herkes için anında kıyamet günü gelecek, çok hızlı ve sert bir şekilde” demişti.

Rusya’nın devlete bağlı RIA haber ajansı, Kırım’daki Kerç köprüsünde bir yakıt tankerinin patlayarak yanmaya başladığını bildirdi. Köprü Rusya’nın Kırım’ı 2014’te ilhak ettiği süreçte büyük stratejik önem taşımıştı.

Rusya’nın RIA devlet Haber ajansının bildirdiğine göre, bu sabah erken saatlerde Kırım’daki Kerç köprüsünde bir yakıt tankı yanarken, Ukrayna medyası da köprüde bir patlama olduğunu bildirdi.

Yerel yetkililere dayandırılan haberlerde “Ön bilgilere göre, Kırım köprüsünün bölümlerinden birinde bir yakıt tankı yanıyor” denirken nakliye kemerlerinde hasar olmadığı bildirildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir