6’lı masa şimdi ‘yuvarlak’ oldu! Saadet Partisi ve ortakları LGBT derneğinde…

Altılı Masa'da yer alan partilerin temsilcilerinin LGBT savunucu Ses Derneğinin yayınına katılacağı duyuruldu. Özellikle sağ görüşlü seçmene yönelik bir politika yürüten DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi'nin böyle bir derneğin yayınına katılacak olması büyük tepki çekti.

featured

DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi, LGBT destekçisi Ses Derneği ile canlı yayın yapmaya hazırlanıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, İYİ Parti ve Saadet Partisi‘nin oluşturduğu ve kamuoyunda “Altılı Masa” olarak bilinen altı muhalefet partisinin temsilcileri, Ses Derneği’nin yayınına katılacak.

30 Haziran Perşembe saat 11.00’da çevrimiçi olarak gerçekleşecek olan etkinliğin moderasyonunu Ses Derneğinin Başkanı Gülseren Onanç gerçekleştirecek. Etkinlik, Youtube üzerinden canlı yayınlanacak.

VATANDAŞLARDAN BÜYÜK TEPKİ

Buluşmaya “Altılı Masa” muhalefetini temsilen CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Şahinalp, DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu, GELECEK Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya katılacak.

Özellikle dindar ve sağ görüşlü seçmenin oylarını almak için politika yürüten DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi’nin eşcinselliği savunan bir derneğin yayınına katılması vatandaşların tepkisini çekti. Bu partilerin oy alabilmek uğruna ikiyüzlü bir politika yürüttüklerine dair eleştiriler yapıldı.

https://twitter.com/sivilnacibey/status/1539739183119466496?s=20&t=bzkVqPMyMyzQIM3Fz4YSlQ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir