30 yaşına giren Neslihan Atagül hamile mi? Kaçamak cevap akılları karıştırdı

Oyuncu Kadir Doğulu ile 8 yıldır evli olan Neslihan Atagül 30. yaşgününü kutladı. Kameralara takılan Atagül çocuk sorusuna kaçamak cevap vererek akılları karıştırdı.

featured

Kendisi gibi oyunculuk yapan Neslihan Atagül ile mutlu evliliği devam eden Kadir Doğulu, eşinin 30. yaş gününe özel yaptığı duygusal paylaşım sosyal medyada çok konuşuldu.

“HER YENİ YAŞIN BİZİ DAHA DEĞERLİ VE GÜZEL GÜNLERE GÖTÜRÜYOR”

Atagül’ün fotoğrafını yayınlayan Doğulu, gönderisine “Her yeni yaşın bizi daha değerli ve güzel günlere götürüyor, hep böyleydi hep böyle olsun. İyi ki doğdun.” ifadelerini notunu düştü.,
Atagül de eşinin paylaşımına “Sevgilim…” sözleriyle karşılık verdi.

Neslihan Atagül’ün Seyşeller’deki tatil pozları sosyal medyayı yıktı geçti

UFUKTA BEBEK Mİ VAR?

Çocukları her fırsatta çok sevdiğini dile getiren Neslihan Atagül, geçtiğimiz haftalarda gazetecilerin “Çocuk özlemi çekiyor musunuz?” sorusuna “Bu işler nasip, kısmet işi… İşimiz, gücümüz var, onlar başlıyor. ‘İstiyorum’ derim, ‘İstemiyorum’ derim. Hiç böyle bir şeyleri şekillendirmeyi tercih etmiyorum açıkçası. Onun için her şeyi akışına bıraktım. Ben de yaşıyorum bu hayatı.” yanıtını vermişti.

“ONUN HAYATIMDA OLUŞU MUAZZAM BİR HEDİYE!”

Haziran ayında Doğulu ile 8. evlilik yıl dönümlerini kutladıkları hatırlatılan Neslihan Atagül’e, “Kadir Bey’den özel bir sürpriz geldi mi?” sorusu da yöneltilmişti.

Konuyla alakalı konuşan ünlü isim, “Kadir umarım hayatımda her zaman olur. Onun hayatımda varoluşu zaten benim için muazzam bir hediye…” açıklamasını yapmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir