2022 KPSS ÖABT soruları ve cevapları yayımlandı mı? 2022 KPSS lisans, önlisans, ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak?

2022 KPSS oturumları uygulanmaya devam ediyor. KPSS lisans, Alan bilgisi oturumları yapıldı. KPSS ÖABT sınavı ise 2 Ekim'de uygulandı. Peki KPSS soruları ve cevapları ne zaman yayımlanır? 2022 KPSS lisans, önlisans, ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak? 

featured

Kamu Personeli Seçme Sınavı ile atanmayı bekleyen öğretmen adayları, Öğretmenlikte Alan Bilgisi Testi’ne katılmalarının ardından sınavın soru ve cevaplarını merak ediyor.

31 Temmuz’da yapılan sınavın iptal edilmesinin ardından 24 Eylül’de yeniden Alan Bilgisi sınavına giren adaylar arama motorlarında KPSS ÖABT soruları ve cevapları açıklandı mı? – 2022 KPSS Lisans ÖABT soru kitapçığı PDF indir konularını araştırıyor. İşte tüm merak edilenler…

KPSS SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANIR?

KPSS ÖABT soruları ve cevapları tarihi hakkında ÖSYM’den açıklama gelmedi. Soru ve cevap anahtarının bugün açıklanması bekleniyor.

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS lisans, Alan Bilgisi, ÖABT sonuçları 21 Ekim 2022 tarihinde açıklanacak.

KPSS önlisans sonuçları 3 Kasım 2022 tarihinde açıklanacak.

KPSS Ortaöğretim sonuçları 1 Aralık 2022 tarihinde açıklanacak.

KPSS DHBT sonuçları 16 Aralık 2022 tarihinde açıklanacak.

KPSS ÖABT SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI MI?

KPSS Öğretmenlikte Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 2 Ekim Pazar günü gerçekleşmesinin ardından sınava ilişkin soru kitapçıkları ve cevap anahtarı henüz ÖSYM’nin resmi sitesinde paylaşılmadı. Yetkililer tarafından gerekli bilgiler paylaşıldığında haberimizde yer alacaktır.

ÖSYM 2022 KPSS Önlisans sınav giriş belgesi nasıl alınır? KPSS Önlisans sınav giriş belgesi nereden alınır?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir