ÖSYM 2022 KPSS Önlisans sınav giriş belgesi nasıl alınır? KPSS Önlisans sınav giriş belgesi nereden alınır?

KPSS Önlisans sınavı 2022 için geri sayım başladı. Sınav haftasına yaklaştıkça KPSS Önlisans sınav yerleri için aramalar hız kazanmıştı. ÖSYM'den beklenen açıklama geldi. Peki, KPSS Önlisans sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte, ÖSYM KPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

featured

9 Ekim 2022 tarihinde uygulanacak olan KPSS ön lisans sınavı giriş belgesi adayların erişimine açıldı. ÖSYM KPSS sınav yerlerinin erişime açıldığını duyurdu. Adaylar bu nedenle; KPSS ön lisans sınav yerleri sorgulama yapıyor. İşte KPSS ön lisans sınav yerleri giriş belgesi sorgulama ekranı ve bilgiler.

KPSS ÖNLİSANS SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS Önlisans sınav giriş belgesi tarihi hakkında ÖSYM’den açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “09 Ekim 2022 tarihinde uygulanacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı Ön Lisans Sınavı’na (2022-KPSS Ön Lisans) katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.” cümlelerine yer verildi.

KPSS ÖNLİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 29 Eylül 2022 tarihinde 14.00’ten itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinilebilecekler.

09 Ekim 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Ön Lisans için adaylar, 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

KPSS ÖNLİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir