Zonguldak’taki baltalı cinayette Rabia Çataklı’nın ifadesi kan dondurdu!

Zonguldak'ta annesi Şeyda Çataklı ve anneannesi Medine Küçükkaya'yı baltayla parçalara ayırarak öldüren ve camdan aşağı atan 31 yaşındaki Rabia Çataklı'nın ifadesi kan dondurdu. İşte Çataklı'nın tüyler ürperten sözleri...

featured

Türkiye Zonguldak‘taki baltalı cinayeti konuşuyor. 31 yaşındaki Rabia Çataklı, uyudukları sırada annesi Şeyda Çataklı ve anneannesi Medine Küçükkaya’ya balta ile saldırdı. Çataklı annesini ve anneannesini öldürdükten sonra cesetleri parçalamaya başladı, kestiği parçalardan bazılarını camdan dışarı attı.

ÇIPLAK VAZİYETTE ELİNDE BIÇAKLA YAKALANDI

Evden yükselen ezan ve tekbir seslerini duyarak tedirgin olan komşular durumu jandarmaya bildirdi. Eve gelen ekipler, kapıyı kırarak içeri girebildi. Ekipler, kan gölüne dönen evin içinde Rabia Çataklı’yı çıplak vaziyette elinde bıçakla yakaladı.

RABİA ÇATAKLI TUTUKLANDI

Rabia Çataklı gözaltına alınırken, Şeyda Çataklı ve Medine Küçükkaya otopsi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Evin camının kırık olduğu, ceset parçalarının yanı sıra mutfak malzemelerinin de dışarı atıldığı görüldü. Haberi alan yakınları evin önünde birbirlerini sarılarak teselli etmeye çalıştı. Yapılan otopsilerde Şeyda Çataklı’nın cesedinden 110, Medine Küçükkaya’nın cesedinden ise 6 parça kesildiği belirlendi. Vücut bütünlüğü bozulduğu için Çataklı ve Küçükkaya otopsi işlemlerinin ardından toprağa verildi. Rabia Çataklı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

“ONLARIN ŞEYTAN OLDUĞU VE ÖLDÜRMEM GEREKTİĞİ SÖYLENDİ”

Hastane ve jandarma görevlilerine zorluk çıkarttığı, kendi serçe parmağını ısırarak kopartıp yuttuğu belirtilen Çataklı, verdiği ifadede, “Kendim ölecekmişim gibi hissettim. Neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum. Mehdi olduğumu hissettim. Onların şeytan olduğu ve öldürmem gerektiği söylendi. Ben de öldürdüm. Annemi ve anneannemi çok severdim. Neden yaptım hatırlamıyorum” dediği ortaya çıktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir