Zonguldak’ta baltalı cinayette kan donduran detaylar! Annesini 110, anneannesini 6 parçaya ayırmış

Zonguldak'ta kan donduran baltalı cinayette yeni detaylar şoke etti. Psikolojik rahatsızlığı olan 31 yaşındaki Rabia Çataklı cinayet esnasında sela okuyarak annesini 110, anneannesini ise 6 parçaya ayırdığı ortaya çıktı. Çataklı'nın sokağa attığı ceset parçaları ekipler tarafından toplanarak adli tıp kurumuna götürülmüştü.

featured

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde tüyler ürperten bir cinayet yaşandı. 31 yaşındaki psikolojik rahatsız olan Rabia Çataklı gece annesi ve anneannesi uyurken baltayla parçalara bölerek cesetleri camdan aşağı sokağa attı.

ANNESİNİ 110 PARÇAYA, ANNEANNESİNİ 6 PARÇAYA AYIRDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Cenazelere yapılan otopsilerde cesetleri parçalamak için bıçak kullanıldığı tespit edildi. Şeyda Çataklı’nın bedeninden 110 parça, anneaane Medine Küçükkaya’nın bedeninden ise 6 parça kesildiği belirlendi.

Rabia Çataklı’nın cinayet anında evde sela okuduğu, ifadesi esnasında da sadece tekbir getirdiği, polise ifade vermediği öğrenildi. Sağlık kontrolü için Devrek Devlet Hastanesi’ne götürülen Çataklı’nın, buradaki muayene sırasında kendi serçe parmağını ısırıp kopartarak yuttuğu öğrenildi.

ANNE VE ANNEANNE TOPRAĞA VERİLDİ

Otopsi işlemleri tamamlanan Çataklı ve Küçükkaya’nın cenazeleri morgdan alınarak Çaydeğirmeni Beldesi’ne getirildi. Çataklı için belde merkezindeki aile evinin önünde helallik alındı. Olayın acısını yaşayan yakınları dua okunduğu esnada gözyaşı döktü. Yeni Camii’de kılınan cenaze namazına belde Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve vatandaşlar katıldı. Çataklı, Çataklıoğlu mezarlığında defnedildi. Anneanne Medine Küçükkaya ise Devrek’in Bakırcılar köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir