Ronaldo’yu değil Messi’yi tercih etti! Zinedine Zidane PSG’ye gidiyor…

featured

Premier Lig’de son yıllarda başarıdan uzak kalan Manchester United, 2021-2022 sezonuna güçlü bir kadro ve yeni transferlerle birlikte şampiyonluğu hedefleyerek girdi. Ole Gunnar Solskjaer’in çalıştırdığı İngiliz devi, kısa sürede hüsrana uğradı.

Sezona iyi başlayan Manchester United, Şampiyonlar Ligi’nde yeterli sonuçları alsa da Premier Lig’de üst üste puan kayıplarıyla zirveden uzaklaştı.

Leicester City, Liverpool ve Manchester City gibi büyük rakiplere karşı alınan mağlubiyetler, Solskjaer’i hedef tahtasına koydu.

ZİDANE PSG’YE YEŞİL IŞIK YAKTI

Önümüzdeki haftalarda Solskjaer ile yollarını ayırması beklenen Manchester United’da konuşulan önemli adaylarda birisi de Zinedine Zidane oldu.

Pochettino ile yolları ayırmaya hazırlanan PSG, Fransız teknik adam Zidane’la görüşüyor. Mundo Deportivo’nun haberine göre Zidane ile yapılan görüşmeler olumlu geçti. Adı Manchester United’la da anılan deneyimli hoca, PSG’ye giderse, Ronaldo’nun ardından Messi ile de çalışmış olacak.

Zinedine Zidane, Manchester United’ın teklifini takım çalıştırmak istemediği için reddetmişti. Fransız hocanın, “Yaz döneminde görüşelim” dedikten sonra PSG’ye yeşil ışık yakması kafaları karıştırdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir