Irkçı çeteden yine bir provokasyon! Türk polisine ahlaksız iftira; Fetö tezgahına düştüler…

Türkiye'de sokak olayları çıkarmak için Ümit Özdağ elebaşılığında faaliyet gösteren Soros fonlu ırkçı çete, provokasyon girişimlerine devam ediyor. İlk olarak 17 Ağustos 2020 tarihinde Fetöcü hesaplar tarafından servis edilen videonun 2019 yılına ait olduğu ve videoda rüşvet alan polis olarak aktarılan şahsın polis olmadığı anlaşıldı..

featured

Her söyledikleri yalan çıkan ırkçı çete, bu defa da Türk polisini hedef aldı. İlk olarak Fetöcü bir hesap tarafından 17 Ağustos 2020 tarihinde servis edilen görüntülerde sözde bir polisin bir sığınmacının aracını durdurduğu ve rüşvet aldığı görülüyor.

YENİ GİBİ SERVİS ETTİLER

Zeytinburnu’nda çekildiği iddia edilen görüntüleri yeni çekilmiş gibi servis eden ırkçı çete, Türk polisinin sığınmacılardan rüşvet aldığı iftirasını ortaya attı.

KLASİK FETÖ KURGUSU

İlk olarak 17 Ağustos 2020’de Fetöcü bir hesap tarafından sosyal medyada “Zeytinburnu’nda bir polis sığınmacıdan rüşvet aldı” diye paylaşılan videodaki şahsın Zeytinburnu ilçesinde görev yapan bir polis olmadığı resmi makamlarca açıklanmıştı.

MANTIĞA AYKIRI GÖRÜNTÜLER

Videoya dikkatle bakanlar, klasik Fetö kurgusu olduğunu hemen anlıyor. Irkçı çeteye en büyük malzemeyi sağlayan firari Fetöcülerin de akıl hocalığını ırkçı çetenin elebaşı Ümit Özdağ yapmıştı.

İşte videodaki soru işaretleri:

Sözde polisin neden şoför yerine yandaki yolcuya yöneldiği,

Şoför koltuğundan kameraya alındığını sözde polisin nasıl fark edemediği,

Kaçak göçmenlerin yakalanacaklarını bile bile neden sözde polisi kameraya aldıkları,

ve en önemlisi de kaçak göçmenlerin polisi kameraya alacak cesareti nasıl bulduğu…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir