Zaha transferi sonrası Ali Koç’tan müthiş hamle! Cengiz Ünder için harekete geçti

Fenerbahçe, çok ses getirecek bir transfere imza atacak. Bir süredir ilgilendiği Wilfried Zaha'yı ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran sarı-lacivertliler, kariyerini Marsilya'da sürdüren milli futbolcu Cengiz Ünder için girişimlere başladı.

featured

Ligi şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, dünya çapında ses getirecek bir hamleye imza atmaya hazırlanıyordu. Sarı-kırmızılılar, Marsilya’nın yıldızları Alexis Sanchez ve Cengiz Ünder’i kadrosuna katmak için yoğun mesai harcamıştı.

ALİ KOÇ’TAN SÜRPRİZ TRANSFER

Zaha Galatasaray’da top koşturacak.  Sezon başında Cimbom’un istediği milli yıldız Cengiz Ünder’in peşine ise Kanarya düştü. Fenerbahçe eğer bu transferi gerçekleştirirse sarı-kırmızılı takımın Zaha tranferine karşılık vermiş olacak. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Fenerbahçe, Marsilya forması giyen Cengiz Ünder için resmi temaslara başladı.

26 yaşındaki Cengiz Ünder çok yönlü bir isim. Futbolcu sağ kanat olmasının yanı sıra sol kanat ve on numara olarak görev alabiliyor. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın futbolcunun bu çok yönlülüğünden faydalanmak istediği gelen bilgiler arasında.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir