Bu ne yaman çelişki! ‘Sığınmacılar gidecek’ diyen Zafer Partili Salih Zeki Altun’dan yabancıya ev satışı

İktidara gelmeleri durumunda sığınmacıları 1 yıl içerisinde Türkiye’den zorla gönderecekleri yönünde popülist söylemlerle oy devşirmeye çalışan Zafer Partililer, ırkçılık yaptıkları yabancılar üzerinden kasasını doldurmaya devam ediyor. Irkçı Ümit Özdağ’ın yardımcılarından Salih Zeki Altun’un babasının yabancılara ev satışının önünün açılmasında öncü olan isimlerden olduğu ortaya çıktı.

featured

Son dönemlerde sığınmacılar üzerinden yaptıkları politikalarla yabancılara yönelik düşmanca tavır sergileyen Zafer Partililer, arka tarafta hiç de öyle hareket etmiyor.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Salih Zeki Altun’un babası İsmail Hakkı Altun’un aile şirketi olan ve kendisinin de yönetim kaydının bulunduğu OFTON İnşaat üzerinden yabancılara ev satışının önünü açtığı belirlendi.

OFTON İnşaatın reklamlarında Arapça tanıtımlar yapan Altun’un şirketinin yaptığı Elysium konutlarının Arap ve Suriyelilere satılabilmesi için Muhammad al-Halabi ile tanıtım yapıldığı ortaya çıktı.

Söz konusu tanıtımdaki, ‘’$ ile değil TL ile satıyorlar. Türk vatandaşlığına uygundur.’’ ifadeleri dikkat çekiyor.

Muhammad al-Halabi’nin emlak ofisine bakıldığında ise Arap ve Suriyelilere hizmet vermek için kurulduğu görülüyor.

Tüm bunları yapan Altun’un en samimi olduğu kişinin; hakkında şantaj, cinsel istismar ve bir iş insanının/bir siyasi partinin resmi hesaplarını hacklettiği şeklinde haberler çıkan Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya olması, sosyal medyada gündem oldu…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir