“Yüzyılın Mitingi” için Atatürk Havalimanı’na yüzbinler akın etti! Erdoğan coşkuyla bekleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri öncesi vatandaşlarla en büyük buluşmasını İstanbul'da gerçekleştirecek. "Yüzyılın Mitingi" için gelenler, Atatürk Havalimanı'nı doldurdu.

featured

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek “Büyük İstanbul Mitingi” için vatandaşlar Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ne akın etti.

TRAFİK KİLİTLENDİ

Saat 16.00’daki miting için Millet Bahçesi’ne dev platform ve ses sistemleri kuruldu. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ne giden yollarda trafiğini kilitlendiği görüldü.

“TÜRKİYE SANA EMANET”

Türkiye haritası sahne konseptiyle hazırlanan platformda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın fotoğrafının yanı sıra “Türkiye sana emanet” ve “Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam” yazısı, yerli ve milli otomobil, gemi, tren, uçak ve hizmetlerinden bazılarının görselleri ile dev ekranlar bulunuyor.

Özellikleriyle dünyadaki muadillerinden çok daha gelişmiş teknik altyapı ile hazırlanan miting alanı, 40 ayrı LED ekran üzerinden herkesin rahat izleyebileceği şekilde tasarlandı. Teknik sistemin sorunsuz çalışması için 80 ayrı vinç, 140 mobil jeneratör ve 45 ses kulesi kullanıldı.

TÜRK BAYRAĞI ALANDAKİLERE DAĞITILIYOR

Sahneden seslendirilen şarkılara eşlik ederek eğlenen kimi vatandaşların da pankart ve döviz açtıkları görüldü. Alanın birçok noktasına su bırakılırken, mobil büfelerden vatandaşlara ikramlar yapılıyor. Alanda görevliler tarafından katılımcılara Türk bayrağı, AK Parti bayrağı ve şapka dağıtılıyor.

Millet Bahçesi ve çevresinde 12 bin 600 personel görev alırken, araçlarıyla alana gelecek vatandaşlar için 15 ayrı noktada otopark hizmeti veriliyor. Sağlık ekipleri ile ambulanslar da alanda hazır bekliyor.

Alana, vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılamak amacıyla 120 tuvalet, 40 şadırvan ve 80 mescit kuruldu, engelli dostu teknik imkanlar planlandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir