Birkan Sokullu ve Ebru Şahin’in beklenen dizisi Yüz Yıllık Mucize başlıyor

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Lavanta Konağı dizisi isim değiştirerek Yüz Yıllık Mucize adını aldı. Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in başrollerinde olduğu Yüz Yıllık Mucize dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

featured

Birkan Sokullu ve Ebru Şahin’in başrollerini paylaştığı Yüz Yıllık Mucize başlıyor. Lavanta Konağı ismiyle çekimlerine başlanan ancak daha sonra isim değiştirerek Yüz Yıllık Mucize ismini alan yapımın yönetmenliğini Hilal Saral yapıyor.

Senaryosunu Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı Yüz Yıllık Mucize dizisinin başrollerini Ebru Şahin ve Birkan Sokullu yer alıyor.

YÜZ YILLIK MUCİZE DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yüz Yıllık Mucize dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Uzun süredir merakla beklenen fragman izleyiciyi de heyecanlandırdı. Yüz Yıllık Mucize hangi kanalda sorusu da gündem oldu. Mart ayı içerisinde yayın hayatına başlaması beklenen Yüz Yıllık Mucize Star Tv’de yayınlanacak.

Ab-ı Hayat olarak çekimlerine başlanan ancak daha sonra ismi Lavanta Konağı olarak değiştirilen Yüz Yıllık Mucize dizisi konusunda Kuvayı Milliye’den bu yana hep 30 yaşında görünen bir adamın hikayesi anlatılıyor.

yüz yıllık mucize oyuncu kadrosu

 

YÜZ YILLIK MUCİZE OYUNCULARI

Ebru Şahin ve Birkan Sokullu‘nun başrolünde olduğu Yüz Yıllık Mucize dizisinin oyuncuları arasında Zerrin Tekindor, Hümeyra, Gözde Seda Altuner, Ayşegül Cengiz, Necip Memili, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan yer alıyor.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir