Mezarlıkta dua eden Kemal Kılıçdaroğlu’na: “Bu Fatiha okumayı bilmiyor”

Adıyaman'da bir vatandaş mezarlık ziyareti esnasında Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na: "Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?" diyerek tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı

featured

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği Adıyaman’da mezarlık ziyareti gerçekleştiren Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bir vatandaş tarafından protesto edildi.

“BU FATİHA OKUMAYI BİLMİYOR Kİ”

Ziyarette depremde hayatını kaybedenler için dua edildiği sırada bir vatandaş “Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?” diyerek Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN TEPKİ GECİKMEDİ

Kısa süreli gerginliğin yaşandığı o anlarda bağıran vatandaş çevredekiler tarafından alandan uzaklaştırıldı. Konuyla ilgili ne diyeceği merak konusu olan Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptı. Kılıçdaroğlu paylaşımında “Mezarlıkta acılı insan her şeyi söyleyebilir, yapabilir; acısına vermek gerekir. Bugün bunları konuşmayalım, kayıplarımızı hakkıyla analım. Lütfen o insanımızı da ifşa edecek şeyler yapılmasın, özellikle sosyal medyada sorumlu davranalım. Benim hakkım varsa ben helal ettim” ifadelerine yer verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir