İşsiz kalan yeteneksiz ünlüler muhalif etkileşimi peşinde! Yunus Günçe’den skandal video

Ekranlarda iş bulamayan yeteneksizler muhaliflik adı altında çektikleri videolar ve yaptıkları paylaşımlar ile CHP trollerinden etkileşim alma derdine düştü. Sosyal medyada gündem olarak yapımcıların dikkatini çekmek isteyen yeteneksiz eski ünlüler, AK Parti'ye ve seçmenine hakaret ederek CHP ajansının desteğiyle bir anda gündeme geliyor. Bu akımın son örneği ise yeteneği olmadığı için medyada iş bulamayan Yunus Günçe'nin sosyal medyada yayınladığı tehdit videosu...

featured

Türkiye’de popülitesini kaybeden ve işsiz kalan yeteneksiz eski ünlüler AK Parti muhalifliği ile sosyal medyada CHP’li trollerden beğeni alıp tekrar gündeme gelmek için çabalıyor. Televizyonlarda ‘ aç kaldım’ diye ağlayan Atilla Taş ile başlayan akıma en son ne iş yaptığı bilinmeyen Yunus Günçe isimli şahıs da katıldı.

’KORSAN TAKSİCİ OLABİLİRSİNİZ YADA P..K OLUN’

Videosunda iktidarı destekleyenlerle alay eden Günçe, şu ifadeleri kullandı:

‘15 Mayıs sabahı hepiniz çöpsünüz. Ne yapsanız işe yaramayacak. G… zü de yırtsanız olmayacak. Limon satabilirsiniz. Korsan taksici olabilirsiniz. Ya da p…k olun.‘

ŞİRİN PAYZIN DA AKIMA KATILDI

CHP’nin iktidara geleceğini sanarak tehditte bulunan isimlerden biri de PKK’ya yakınlığı ile bilinen gazeteci Şirin Payzın oldu. Payzın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

FETÖ VE PKK YANDAŞLARINDAN PEŞ PEŞE TEHDİTLER

CHP’ye ve HDP’nin destek olduğu Millet İttifakı’na umut bağlayan FETÖ ve PKK sicili kabarık pek çok isim AK Parti seçmenini ve devlet görevlilerini tehdit etmeye devam ediyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir