Yunanistan’daki Kandil; Lavrion! Terör kampının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Yunanistan'ın 1985 yılında mülteciler için kurduğu Lavrion kampında Türkiye'ye karşı kullanmak üzere bugüne dek yüzlerce teröriste ev sahipliği yaptığı ortaya çıkmıştı. "Yunanistan'ı Kandil'i" olarak nitelendirilen o bölgeye ait yeni görüntülere ulaşıldı.

featured

Lavrion kampı, Yunanistan‘ın Türkiye aleyhine faaliyet gösteren onlarca terör örgütünü barındırdığı ve örgüt mensuplarına eğitim verdiği bir bölge. Kampta PKK’lı teröristlerin haricinde başta DHKP-C olmak üzere birçok terör örgütüne de eğitim veriliyor. 80 daireden oluşan kampta 6 aylık bir eğitimin ardından terör örgütü mensuplarına Yunan pasaportu verilerek Irak’a yollanıyor.

AB ÜYESİ ÜLKELERİN DE ARALARINDA BULUNDUĞU KURULUŞLAR DESTEK VERİYOR

Lavrion kampında teröristlere ideolojik eğitimin yanı sıra sabotaj ve bombalı saldırı eğitimleri de veriliyor.

Çok sayıda teröristi barındıran ve eğiten kampın masrafları ise Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelerin de aralarında bulunduğu çeşitli kuruluşların fonlarıyla karşılanıyor.

CHP, Türkiye-Yunanistan gerginliğinde tarafını seçti! Sözde Adalet Tanrıçası Themis’in heykelini diktiler

“HDP’Lİ SEMRA GÜZEL DE BURAYA GİDİYORDU”

Gazeteci Güngör Yavuzarslan, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Sözde mülteciler için 1985’te kuruldu. Tırnak içinde PKK’lılar için… Türkiye’de terörün başladığı tarihe denk geliyor. PKK’ya devşirdikleri teröristler ilk önce Almanya’dan Fransa’dan buraya geliyor. Burada ideolojik bir süzgeçten geçiyorlar. İstanbul’da yakalanan teröristin yanı sıra HDP’li Semra Güzel de buraya gidiyordu.

“Burada eğitimleri aldıktan sonra örgüt elemanları Irak’a göndermeye karar verirlerse bu sefer Yunan İstihbaratı devreye giriyor. Bunların hem uçuşlarını hem de pasaportlarını, lojistiklerini sağlayarak Erbil ya da Süleymaniye üzerinden Irak’ın kuzeyine gönderiyor.

Bu yıllardır devam ediyor. Yunanistan bu şekilde tamamen Türkiye karşıtlığı ve düşmanlığı üzerine gidiyor.

“BURAYI TERÖR APARATI OLARAK KULLANIYORLAR”

Burada dikkat çekilecek nokta ise AB ülkelerinin sözde STK’lar üzerinden sözde mülteci kampı için burayı fonlamaları. Burada bir terör sosyolojisi oluşmuş. Burayı ellerinde bir terör aparatı olarak kullanıyorlar.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir