YSK Başkanı Ahmet Yener açıkladı! Yayın yasağı ne zaman kalkacak?

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener ikinci tur oyunu kullandıktan sonra açıklama yaptı. Seçim yasakları hakkında bilgi veren Yener, kurul 17.00'den sonra karar verecek dedi. Yener, "Daha erken bir saatte TV kanallarının ve ajansların haber geçmesine izin verilirse açıklanacaktır" dedi.

featured

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener ikinci tur oyunu kullandı. Seçim yasakları hakkında bilgi veren Yener, kurul 17.00’den sonra karar verecek dedi. Yener, “Daha erken bir saatte TV kanallarının ve ajansların haber geçmesine izin verilirse açıklanacaktır” dedi.

YAYIN YASAĞI NE ZAMAN KALKACAK?

Arjantin İlkokulu’nda oyunu kullanan Ahmet Yener çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulundu. Vatandaşın yoğun ilgisi olduğunu söyleyen Yener, “Sonuçların hayırlı olmasını diliyorum. Şu ana kadar seçimler problemsiz devam etmektedir. 14 Mayıs’taki seçimlerde cumhurbaşkanı adayları ve 24 parti katılmıştı. Bu seçimde sadece Cumhurbaşkanı adayları katıldığı için daha erken sonuçlanacağını düşünmekteyiz. Saat 17’den sonra kurulun değerlendirmesi sonucu yayın yasağının hangi saatte kalkacağı değerlendirecek. Daha erken bir saatte TV kanallarının ve ajansların haber geçmesine izin verilirse açıklanacaktır” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir