Youtube’da çocuklara ahlaksız mesajlar veren Dila Kent’e tepkiler çığ gibi! Bakanlıklara şikayet edildi

Youtube'da çocuklara özel oyun videoları hazırlayan Dila Kent ahlaksız içeriklerle çocukların beynini yıkamaya çalışıyor. Kent'in videolarında güzel kadınların şişman erkeklerle para için birlikte olduğu ve bunun gibi çocuklara ahlaksız mesajlar veren içerikleri sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgili bakanlıklara şikayet edildi.

featured

Youtube’da çocuklar için en izlenesi platformlardan biri haline gelirken tehlikeler de beraberinde geliyor. Özellikle masum gibi gözüken içeriklerle çocukların ahlakı tümüyle zedelenmeye ve çirkin mesajlarla çocukların zihni kirletilmeye çalışılıyor.

DİLA KENT İSİMLİ YOUTUBER’IN İÇERİKLERİ TEPKİ ÇEKTİ

YouTube kanalları çocukların gelişimine değil alacakları izlenme sayılarına odaklandıkları için tepki çekiyor. Bu kapsamda Dila Kent adlı bir YouTuber’in çocuklar için hazırladığı içerikler tepki çekti. Bir videosunda çizgi karakterlerin üzerlerindeki kıyafetleri silerek çamaşırlı bir şekilde bırakan Kent, bir videosunda ise merdivenden düşen kadının kurtulabilmesi için tek seçeneğin bir adamın kucağına kaymak olduğu bir oyunu oynuyor.

GENÇ KADINLAR ANCAK PARA İÇİN ŞİŞMAN ERKEKLERLE BİRLİKTE OLABİLİR VURGUSU

YouTuber Kent bir videosunda ise genç ve güzel kadınların ancak para için şişman ve kendinden yaşlı biriyle birlikte olabileceğini vurgulayan bir oyunla çocukların karşısına çıkıyor.

Videolarında karşısında bulunan bir erkekle diyalog halinde olan Kent, çocukları etkileyecek bu her içerikte imalı hareket ve söylemlerde bulunuyor.

BAKANLIKLARA ŞİKAYET EDİLDİ

Kent’in bu paylaşımları evebeynlerin tepkisini çekti.

Sosyal medyada gündem olan Kent’in videoları, kullanıcılar tarafından İçişleri ve Aile Bakanlığı ile Emniyet’in sosyal medya hesaplarına bildirildi.

Kullanıcılar Kent’in paylaşımlarını yetkililere şikayet etti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir