YKS’de iptal edilen soru var mı? TYT ve AYT’de adayların zorlandıkları sorular

YKS maratonu sona ererken adaylar sınav ile ilgili detayları merak ediyor. "İptal edilen sorular var mı? Soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayınlandı mı?" gibi sorular araştırılıyor.

featured

Milyonlarca öğrencinin sene boyunca hazırlandığı YKS maratonu sona erdi. Sınav sonrası adayların bazıları çalışanlar için kolay bir sınav olduğunu dile getirirken kimileri ise özellikle söz grubunda yer alan soruların kendilerini zorladığından yakındı.

TÜRKÇE VE FELSEFE SORULARI ZORLADI

Sosyal medyada yapılan yorumlarda adayların en çok Türkçe ve Felsefe sorularında zorlandığı anlaşılırken sınava katılan adaylar, “YKS’de iptal edilen soru var mı 2023? TYT Türkçe, Matematik, Fen, Sosyal iptal edilen soru oldu mu?” sorularının cevabını araştırıyor.

İPTAL EDİLEN SORU VAR MI?

Sınavda çelişkili cevaplar nedeniyle özellikle sözel grubu sorularında zorlandığını söyleyen adaylar, Türkçe sorularından “Mona Rosa, maskelenmiş depresyon, ıhlamurlar çiçek açtığı zaman, masanın üzerindeki kahve fincanı, Eyfel Kulesi” ile ilgili olanların bazılarının iptal edilebileceğine işaret etti. Ancak ÖSYM’den soruların iptaline ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.

YKS’nin çüncü oturumu YDT’nin ardından sınavda iptal edilen soru olup olmadığı netlik kazanacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir