Yeni sezonda oynayacak oyuncu kalmadı! Yasak Elma’nın Feride’si Gülenay Kalkan diziden ayrıldı

featured

Fox TV ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca hayrana sahip Yasak Elma dizisinde Talat Bulut ile başlayan ayrılık furyası devam ediyor.

Geçtiğimiz dört sezonu boyunca yayınlanan ve her sezonda farklı ve heyecanlı bir hikayeye hazırlanan dizi, ayrılık haberleriyle izleyicisini yasa boğuyor.

Başrollerini Şevval Sam ve Eda Ece’nin paylaştığı dizide Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade’nin yönetmen ile yaşadığı anlaşmazlıktan dolayı diziden ayrılması büyük bir tepki yaratmıştı. Ama diziye yeni karakterlerin ekleneceği gündemde yer edindi.

Yasak Elma’dan ayrılan isimler

Talat Bulut, Gökhan Alkan ve Barış Kılıç ve son olarak da Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılması izleyicilerde şok etkisi yaratmışken, izleyiciler yeni ayrılıkla daha da sarsılacağa benziyor.

Diziye yeni bir ailenin katılması planlanıyor. Ve bu yüzden de hikayenin farklı olacağına dair görüşler belirtiliyor.

Gülenay Kalkan diziden ayrıldı

Diziye dördüncü sezonda dahil olan ve dizideki Çağatay karakterinin annesi Feride’yi canlandıran Gülenay Kalkan’ın diziden ayrıldığı haberleri ortalığı yıktı.

Feride karakterine hayat vermiş olan Gülenay Kalkan da diziden ayrıldı.

Biran Damla Yılmaz yeni sezonda geliyor

Biran Damla Yılmaz’ın yeni sezonda oynayacağı dizide daha birçok yeni ismin katılacağı söyleniyor. Nesrin Cavadzade’nin dizinin ayrılmasının üzerine bazı isimlerin de diziden ayrılacağı magazin haberlerinde sıkça konuşulmuştu. Bu isimlerden birisi de dizide Hasan Ali karakterine hayat veren Erdal Özyağcılar olmuştu. Dizide Kaya olarak bildiğimiz Barış Kılıç da diziye veda etti. Onların yerine ise yeni isimler dahil olacak.

Ayrıca Biran Damla Yılmaz’ın haricinde de diziye katılanlar arasında bir bilgi henüz aktarılmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir