Yeni klibi için çamurlara yatıp duvarları kıran 1.55 boyundaki Ece Seçkin sosyal medyanın diline düştü!

featured

Her projesiyle çok konuşulan, cesur adımlarıyla büyük ses getiren başarılı sanatçı Ece Seçkin, tüm detaylarıyla birebir ilgilendiği, uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığı Yastık isimli şarkısını dinleyicilerle buluşturdu.

Yeni projesinde neredeyse tüm ekibinde değişikliğe giden ve kabuk değiştiren Ece Seçkin, seksi ve fit görünümüyle, yeni tarzı, şarkının soundu ve video klibi ile yaşadığı bu değişimi sevenleriyle paylaşıyor.

Sözü ve müziği Emrah Karakuyu’ya, düzenlemesi ise Tanerman’a ait olan Yastık şarkısının klip çekimi için Said Dağdeviren & İdil Dizdar yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Ece Seçkin, farklı soundu ve yenilenen tarzı ile iddialı bir çalışma ortaya koyuyor.

Sosyal medyanın diline düştü

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, Acayip İyi şarkısının ardından Yastık isimli yeni şarkısını Youtube’dan yayınladı. Klibinde çamurlara yattığı ve ve duvarları kırdığı görülen ünlü şarkıcı, sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden şarkıya yorum yapan kullanıcılar, Seçkin’in hem boyuna hem de klibindeki hareketlerine eleştiride bulundu. Kullanıcılar, “Küçül de çamura gir”, “Neden böyle şeyler yapıyorlar?”, “Balyoz daha iyi oynamış klipte”, “Bence Survivor’a gitmek istiyor” şeklinde yorumlarda bulundu.

İşte o güldüren yorumlardan bazıları:

https://twitter.com/bihaylituhaf/status/1372949308652277762?s=20

https://twitter.com/vartolioffical/status/1372930181061615616?s=20

https://twitter.com/jonasiper/status/1372936235539431427?s=20

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir