Yeni Akit’ten yeni terbiyesizlik: Mine Kırıkkanat’a “mahallenin kaşarı” dedi

featured

“Yazar Musa Dinç tarafından yazılan “Gül ve Düşün” isimli çocuk kitabında yer alan ve hayvanlar arasında geçen ‘tecavüz, taciz’ hikayeleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Çocuk kitabındaki sapıkça ifadelere tepki gösteren isimlerden biri de Mine Kırıkkanat oldu.

Gerici Yeni Akit ise Mine Kırıkkanat’ın bu tepkisine her zamanki gibi edep dışı bir üslupla cevap verdi:

“Rezil kitabın yazarı Musa Dinç üzerinden kirli operasyon! “Mahallenin kaşarı” Mine Kırıkkanat ‘sol’un sapkınlığını cemaatlere yıktı”

Yeni Akit’e göre Musa Dinç CHP’li

Yeni Akit’in haberi şu şekilde:

Sol mahallenin gönüllü tetikçisi” Kemalist Mine G. Kırıkkanat, İslam düşmanlığı yaparken rezil oldu. Şimdiye dek defalarca yalan habere ve halkı kin ve nefrete düşürecek skandal açıklamalarda bulunan Kırıkkanat, bu kez tabiri caizse “kendi ayağına sıktı.” Kırıkkanat, İslam düşmanlığı yaparken sol mahallenin pisliğini gün yüzüne çıkardı.

Sol’un sapkınlığını Müslümanlara yıkmaya kalktı

Türkiye’de yaşanan bütün sorunları Müslümanların üzerine yıkarak Kemalizm propagandası ve AK Parti karşıtlığı yapmaya alışan Mine Kırıkkanat, Musa Dinç tarafından yazılan ve kamuoyunda büyük infiale neden olan, “Gül ve Düşün” isimli kitap nedeniyle de Müslümanları hedef aldı. Kitapta tecavüzü meşrulaştıran ifadelere kendince tepki gösteren Kırıkkanat, “İyi bakın Sayın Ziya Selçuk, bu sizin eseriniz.” diye yazdı. Müslümanları hedef gösteren Kırıkkanat, “Tarikat ve cemaatleri makamınızı korumak için eğitime bulaştırdınız, yuları onların eline verdiniz, işte sonuç.” ifadelerini kullandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir