Yeni AFAD Başkanı Okay Memiş kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, pek çok kuruma atamalar yapıldı. AFAD, İŞKUR ve SGK başkanlıklarına yeni isimler getirildi. Eski Erzurum Valisi Okay Memiş, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı görevine getirildi.

featured

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan üst kademe kamu yöneticiliklerine atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre Aile ve Sosyal Hizmetler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği, İçişleri, Kültür ve Turizm, Milli Eğitim, Milli Savunma Bakanlıklarının üst kademelerine atamalar yapıldı.

Karara göre SGK Başkanlığına Raci Kaya, İŞKUR Genel Müdürlüğü’ne Samet Güneş atandı. Karayollar Genel Müdürlüğü’ne Ahmet Gülşen atandı. Ömer Bulut, tekrar TOKİ Başkanlığı’na görevlendirildi. AFAD Başkanlığına da Okay Memiş getirildi. Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ne Volkan Mutlu Coşkun getirildi.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’ne İbrahim Taşyapan; Teftiş Kurulu Başkanlığı’na İbrahim Akın ve Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’ne ise Mustafa İspirgil getirildi.

okay memiş kimdir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir