Yavuz Ağıralioğlu’ndan çok konuşulacak “LGBT” çıkışı: “Özgürlük değildir”

Yavuz Ağıralioğlu katıldığı programda sapkın LGBT'ye dair çarpıcı değerlendirmelerde bulunurken seçim hezimetine rağmen koltuktan kalkmayan Kılıçdaroğlu'na da sert eleştiri getirdi. Ağıralioğlu, "İYİ Parti'ye geri döner misiniz?" sorusuna da çok konuşulacak bir yanıt verdi. İşte detaylar...

featured

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi ve eski İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programının konuğu oldu.

“10 SEFER YENİLDİN İSTİFA ETMİYORSUN”

Ağıralioğlu seçim hezimetine rağmen koltuktan kalkmayan Kılıçdaroğlu’na sert tepki göstererek, “10 sefer yenildin, istifa etmiyorsun. Memlekete sadece meteor çarpmadı. Bir seçimi kazanabilecek her türlü imkan varken kazanamadılar. Millet, “Söylediklerinizin doğru olduğunu biliyoruz ama bunu düzelteceğinize inanmıyoruz, bunlara sebep olan iktidara bu sorunları düzeltmeleri için bir daha şans veriyoruz” dedi. Bundan utanması gereken iktidar mı, muhalefet mi? Türkiye’de siyaset erdemle yapılacak bir iş olacaksa, herkesin sebep olduğu girdaptan kendi hissesine düşen sorumluluğu alması gerekir.” dedi.

“AKŞENER BIRAKIRSA DÖNERİM”

“İYİ Parti’ye döner misiniz?” sorusuna da yanıt veren Ağıralioğlu şunları aktardı:

“Akşener “Ben artık bırakıyorum, torunlarımı seveceğim, gelin üçüncü bir yol için milletin istikbaline koşun” derse koşarım. Akşener varken yapmam. Mezara parti içi kavga ederek girmeyeceğim. Parti içinde bir “rağmen” adamı değilim. Ben hanımefendiye (Meral Akşener) siyaseti pusu kurarak yapmamaya söz verdim. İYİ Parti’ye layık olmaya gayret ettim, arkadaşlarımı ve milletimi utandırmadığımı düşünüyorum. “

“LGBT ÖZGÜRLÜK DEĞİLDİR”

Son zamanlarda normalleştirilmeye çalışılan sapkın LGBT’ye dair de çarpıcı açıklamalarda bulunan Ağıralioğlu şunları söyledi:

“Devlet vatandaşını korurken ailesini de korumak zorundadır. Türkiye’de kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olduğumuz şeyler var. Evlilik ve doğum oranlarını korumamız lazım. Ama 3 çocuk doğurun demekle olmaz. Aile ve nesli koruyamazsak, evliliği koruyamazsak Türkiye 20 yıl sonra yaşlı bir ülke olacaktır. Demokratik avantajımızı kaybederiz. Size özgürlük diye dayatılan şeyin Türk ailesine suikast olduğunu görmezseniz, memleketin 25 sene sonra karşı karşıya kalacağı şeyde inşallah haklı çıktık demeyiz. LGBT’ye karşıyım. Buna göç de dahil. LGBT bir özgürlük değildir.”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir