Yasak Elma’da yasak aşk skandalı! Çağatay ve Kumru…

featured

Medyapım’ın FOX için hazırladığı Yasak Elma’nın 5. sezon çekimlerinin son gelen bilgilere göre 30 Ağustos’ta başlaması gündemde… Aynı dönemde FOX’un da yeni sezon tanıtımının çekilmesi bekleniyor.

Yasak Elma dizisinin dördüncü sezonu tamamlanmadan hemen önce Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade’nin ayrılığı herkesi şok etmişti.

Yeni bölümlerini Ece Erdek Koçoğlu’nun yöneteceği diziye Biran Damla Yılmaz’ın “Kumru”, Murat Aygen’in “Doğan”, Yasmin Erbil’in de “Canan” karakterleriyle katılacağı ortaya çıkmıştı.

Yeni sezonda oynayacak oyuncu kalmadı! Yasak Elma’nın Feride’si Gülenay Kalkan diziden ayrıldı

ÇAĞATAY VE KUMRU YASAK AŞK MI YAŞAYACAK?

Şahika karakterinin yerinin nasıl doldurulacağı merak konusu olmuşken yeni dönemde entrika boşluğunun Çağatay’ın hamleleri ile doldurulacağı konuşuluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Çağatay karakteri Yıldız’ı aldatacak. İkilinin arasına giren ise Kumru olacak. Bilindiği üzere Kumru karakterini Biran Damla Yılmaz’ın canlandıracağı kesinleşti.

ŞAHİKA’NIN YOKLUĞU UNUTTURULMAYA ÇALIŞILIYOR

Dizide Kumru’nun babası Doğan olarak izleyeceğimiz Murat Aygen de önemli bir rol oynayacak. Hem şirketin başına geçme çabasıyla dikkat çekecek olan Doğan hem de Şevval Sam’ın canlandırdığı Ender ile mücadele içinde olacak.

Yasak Elma dizisinde Kumru’nun arkadaşı olarak Yasmin Erbil’in hikayedeki yeri de merakla bekleniyor. Yeni karakterler ile birlikte Şahika’nın yokluğunu unutturmaya çalışan senaristler, ayrıca Çağatay’ı öne çıkartarak diziye hareket katmaya çaba harcayacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir