Yargı’nın yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı? İşte beklenen açıklama…

Diziseverlerin ilgiyle takip ettiği yeni dizi Yargı'nın bu Pazar ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Beklenen açıklama nihayet geldi. İşte detaylar...

featured

Yargı dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Her hafta pazar günleri Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin bu hafta ekrana gelmeyeceği açıklandı.

YARGI YENİ BÖLÜM BU HAFTA NEDEN YOK?

Başladığı günden itibaren ilgiyle takip edilen Yargı, bu hafta 15. Bölümüyle izleyicilerin karşısında olamayacak. Dizinin başrol oyuncusu Pınar Deniz’in koronavirüse yakalandığı geçtiğimiz günlerde haber olmuştu. Ay Yapım ve Kanal D imzası taşıyan açıklamada sağlık arası verildiğine dikkat çekildi.

YARGI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yeni bölüm 9 Ocak 2022 Pazar akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan Yargı dizisi ufak bir sağlık arası verdi. Yargı dizisinin resmi hesabından da duyurulan bu bilgi ile durum netleşmiş oldu.

YARGI 15. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yargı’nın yayınlanan 15. Bölüm fragmanıyla heyecanlı ve hüzünlü bir bölümün bizleri beklediği görülmektedir. Ceylin, nöbetçi mahkemede sessiz kalınca hakime tarafından tutuklu yargılanması için cezaevine yollanır. Ceylin’in şok durumunda hapse gitmesine gönlü razı olmayan Ilgaz, onu kendi odasına getirir ve kapısını kilitler. Burada ona güçlendirici cümleler kurarken, dışarıda Pars çıldırır. Ceylin hala şokun etkisindedir. Ilgaz onu, sevdiğini söyleyerek kendine getirir. Ceylin, gözyaşları içinde cezaevi aracına bindirilir.

Ilgaz, Ceylin’i korumak için elinden geleni yaparken Yekta, Ilgaz’ı adam kayırmakla suçluyor. Ilgaz’ın, Ceylin’i korumak için yaptığı hamleler ise adliyede tepki çekiyor. Kızını cezaevine götürürlerken gören Gül, derin bir üzüntü yaşarken anne kızın duygusal anları tanıtımda ön plana çıkıyor. Merdan ve Seda’nın karşılaşması gerilimi yükseltirken Ceylin’in isyanı yürekleri burkuyor. Ilgaz’ın Ceylin’e “Yanındayım ben buradayım, seni seviyorum…” demesinin ardından Ceylin’in gözyaşlarına boğuluşu ve ikilinin sarıldığı anlar herkesi derinden etkileyecek bir bölümün habercisi oluyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir