Yargı dizisinde İnci’yi kim öldürdü? İnci’nin katili ortaya çıktı!

featured

Kanal D’nin yeni sezona fırtına gibi giren Yargı dizisinde ilk bölümde cesedi bulunan İnci’yi kim öldürdü? Herkes bu sorunun cevabını merak ederken kanal tarafından atılan tweette “İpuçlarını takip et, 4. ve 5. bölümü kaçırma, katil kim öğren!” mesajı, katilin yayınlanacak yeni bölümde ortaya çıkacağı düşüncesine neden oldu?.

Yayınlanan son bölümde ipuçları verilmeye başlandı. İnci’nin kaybolan küpesini Yekta’nın eşi buldu, nerede bulduğu henüz belli değil. Diğer bir ipucu da İnci’nin o gece bindiği taksinin arka camındaki kartal simgesi.

KATİLİN KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKIYOR

İpuçlarının devamı 5. bölümde ekrana gelecek ve katilin kim olduğuyla ilgili daha güçlü tahminler oluşacak. Belki de katilin kim olduğu ortaya çıkacak.

Dizinin sosyal medya hesabı, beşinci bölüm için sıra dışı bir tanıtım çalışmasına imza attı. Beşinci bölümün tanıtımı için yapılan paylaşıma “Yargı’nın 5. bölümünde katil ortaya çıkıyor, sakın kaçırma!” mesajı ve bir de anket videosu eklendi.

https://twitter.com/yargidizi/status/1449672631402258435?s=20

Videoda Yekta, Engin, Hoca, Balıkçı, Zafer, Metin, Engin, Osman, Pars gibi her bölümde izleyicinin katil olduğundan şüphelendiği isimler yazıldı. Üç ve dördüncü bölümde tahminlere göre kişilerin katil olma olasılıkları bir grafik halinde paylaşıldı.

https://twitter.com/yargidizi/status/1448629613521932295?s=20

İLK ŞÜPHELİ ÇINAR’DI AMA…

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Ay Yapım’ın büyük ilgiyle izlenen dizisi ‘Yargı’nın Pazar günü ekranlara gelecek yeni bölümünden yayınlanan tanıtımıyla heyecan daha da arttı.

Bilindiği üzere cinayetin baş şüphelisi Savcı Ilgaz’ın kardeşi Çınar’dı. Ancak ilerleyen bölümlerde Çınar’ın masum olduğu düşünülmeye başlandı. Tabii henüz katilin kim olduğu belli olmadığı için dizide herkes şüpheli konumunda.

SIR PERDESİ ARALANIYOR

‘Yargı’nın heyecanla beklenen yeni bölümünden tanıtım seyirciyle buluştu. Cinayetin sır perdesinde sona gelinirken yayınlanan tanıtım, seyircinin nabzını yükseltiyor.

Ilgaz’ın, Ceylin’e söylediği “Bir oyun kuracağız” cümlesi temposu yüksek bir bölümün sinyallerini verirken haftalardır seyirciyi ekranlara kilitleyen dizide “Katil kim?” sorusu da cevap bulacak.

Yargı dizisinde İnci’yi öldürmüş olma ihtimali bulunan bazı karakterleri şöyle sıralayabiliriz: Balıkçı, Çınar, Engin, Üniversitedeki Hoca, Metin Amir, Osman… Hatta Pars ve Yekta’nın da katil olabileceği düşünülüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=o9Xp7h054p0

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir