Yargı Burak kimdir? Yargı dizisi Samet Kaan Kuyucu kim, hangi dizilerde oynadı?

KANAL D’de seyirciyle buluşan Yargı dizisinde Burak karakteri dikkatleri üzerine topladı. Büyük ilgi gören dizinin oyuncuları ve karakterleri merak konusu oldu. Samet Kaan Kuyucu, Yargı dizisinin oyuncuları arasında yer alıyor. Peki, Samet Kaan Kuyucu kimdir?

featured

Samet Kaan Kuyucu, Yargı dizisinin oyuncu kadrosunda Burak karakterini canlandırıyor. Sevilen dizideki karakterler kısa sürede ilgi gördü. Peki ama Samet Kaan Kuyucu hangi dizilerde oynadı?

SAMET KAAN KUYUCU KİMDİR?

Sinema ve dizi oyuncusu. 1995, Gaziantep doğumlu. Ankara Hacettepe Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunudur. İlk kez 2018’de Çarpışma dizisinde yer almıştı. 2020’de Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde, 2020’de Aşk 101 dizisinde, 2021’de Öğrenci Evi dizisinde yer aldı. 2022’de rol aldığı Ah Nerede dizisinde Cenker karakterini canlandırdı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

YARGI KONUSU

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacaktır.

YARGI YENİ SEZON OYUNCULARI

Elif Melda Yılmaz, Samet Kaan Kuyucu, Emir Özden, Merih Ermakastar, Muttalip Müjdeci ve Kenan Bal kadroya dahil oldu.

OYUNCULARI

Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağla Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ate

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz kaleyi içten fethediyor! Kaan Yıldırım’ın ablasıyla…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir