Yapıkredi mobil çöktü, müşteriler isyan etti: Dolar ne zaman artsa bilerek çökertiliyor

Yapıkredi müşterileri mobil uygulamaya girişlerde erişim problemi yaşıyor. İnternet Bankacılığı ve mobil uygulamada sorun yaşayan kullanıcılar sorunun kaynağını merak ediyor. Sosyal medyadan duruma tepki gösteren Yapı Kredi müşterileri, dolar her arttığında satış yapılamasın diye uygulamanın bilerek çökertildiğini iddia ettiler

featured

Yapı Kredi mobilde erişim sorunu yaşanıyor. Yapı Kredi’nin mobil ve internet bankacılığını kullananlar yaşadıkları sorun nedeniyle banka hesaplarına ulaşamıyor.

YAPIKREDİ MOBİL ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR?

Kullanıcılar mobil uygulamada ve online bankacılıkta “Yoğunluk sebebiyle uygulamaya geçici olarak erişilememektedir. Tekrar erişim sağlamanız için çalışıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz” uyarısıyla karşılaşıyor.

Uygulama kullanıcıları mobilde problem yaşarken masaüstünden internet sitesine girildiğinde de yavaşlama ve hata söz konusu oluyor.

Yapıkredi problemle ilgili henüz bir açıklama yapmazken müşteriler her dolar artışında müşteriler dolar satamasın diye uygulamanın bilerek çökertildiğini öne sürdüler.

https://twitter.com/Jaws_Vatan/status/1524055734270545922?s=20&t=dtaraX8WqyLWGedqcb4JBQ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir