Yanında çalışan çaycı kadını taciz eden CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz görevden alındı!

featured

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz, henüz ismi bilinmeyen parti binasındaki çaycı bir kadını taciz ettiği ve ses kayıtlarının ortaya çıkması üzerine CHP Genel Merkezi tarafından görevden alındı.

Sosyal medyaya yansıyan ses kayıtlarının ardından birçok kullanıcı tarafından tepki alan o anların ardından harekete geçildi ve İl Başkanı Oğuz’un görevine son verildi.

YİNE ‘KUMPAS’ SAVUNMASI

CHP Genel Merkezi ise Oğuz’un sessiz sedasız istifasını alırken herhangi bir açıklama yapmadı. Parti içinde bu iğrenç olayla “İl başkanına kumpas” kurulduğu durumun taciz olmadığı söylendi. Ancak CHP’li İl Başkanının kadın görevli ile birlikte olmak istediği ses kaydıyla ortaya çıktı.

Çaycılık yapan kadın, CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz tarafından taciz edildi. Mağdur kadın taciz anlarını kaydederken, yaşadığı korku dolu anların sesine yansıdığı da duyuldu.

“ÇOK HOŞUMA GİDİYORSUN”

Kayıtta kadının “Ekmek mücadelesi veriyorum” demesine rağmen İl Başkanı Oğuz’un “Çok hoşuma gidiyorsun” diyerek birlikte olmak istediği duyuluyor.

Başkan ve çaycı kadın arasında geçen diyalogda birbirinden iğrenç cümleler sarf edilirken tacize uğrayan kadının “Adınız çıkmış dokuza” ve “Beni çok dışlayanlar oldu. Orada çalışıyorsan sana tecavüz ederler” sözleri daha önce de benzer olayların yaşandığını düşündürdü.

Yine CHP yine taciz! Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz’un yanında çalışan çaycı kadına yaptığı iğrenç teklifin ses kayıtları ortaya çıktı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir