Yalı Çapkını Nevra kimdir? Betül Aktel Instagram hesabı

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını'nın kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Yeni bölümde yapıma Nevra dahil oluyor. Yeni karakteri gören izleyiciler, role hayat veren oyuncu Betül Aktel hayatı hakkında detayları araştırmaya koyuldu.

featured

Yalı Çapkını’nın kadrosuna son olarak Betül Aktel katıldı. 53. bölümde izleyiciyle buluşacak olan Aktel, dizide Ferit’in karşısına çıkacak olan “Nevra” karakterini oynayacak.

Aktel, ilk kez Safir dizisiyle sektöre adım attı. İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar’ın kadrosunda yer aldığı dizide Merve karakterine hayat verdi.

BETÜL AKTEL KİMDİR?

Betül Aktel ilk oyunculuk deneyimini Safir adlı dizide yaşadı. Instagram’da betulaktel kullanıcı adı ile yer alan oyuncunun 11,9 bin takipçisi bulunuyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar dikkate alındığında seyahat etmeyi çok seven bir kişiliğe sahip olduğu anlaşılan Betül Aktel hakkında internette çok fazla bir bilgi yer almıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir