Vaftizci Musa isimli gurbetçi YouTuber, Z kuşağına hakaretler yağdırdı! “Türkiye bu kadar kötüyse neden s.ktir olup gitmiyorsunuz?”

featured

YouTube’daki Vaftizci Musa adlı kanaldan “Durmadan bir yakarma durmadan bir ağlama sürekli bir kötüleme. Peki benim şu sorumu bir yanıtlayın bakalım” açıklamasıyla yayınlanan videoda Z kuşağına yönelik ağza alınmayacak ifadeler kullanıldı.

İşte Vaftizci Musa’nın açıklamaları:

“Ananızın a.ına kadar yolunuz var.”

Benim basit bir sorum var. Türkiye bu kadar kötüyse neden s.ktir olup gitmiyorsunuz? Ananızın a.ına kadar yolunuz var. Sizi Türkiye’de zorla mı tutuyorlar? Kimsenin kimseyi herhangi bir yerde zorla tuttuğunu zannetmiyorum. Avusturya ya da Türkiye şöyle kötü böyle kötü desem bir yerlere gitmenin yolunu ararım. Bakıyorum bunlara hala ordalar. Diyorlar ki “Bizi alacak bir yer bulamıyoruz ki nereye gideceğiz?”. Gayet normal bir şey. Neden bulamıyorsun peki? Çünkü çöpsün, işe yaramazsın. Bizim Z kuşağımız ne yazık ki bitik bir kuşak. Fiziksel olarak zayıf, mental olarak zayıf. Eğitim, meslek desen sıfıra sıfır elde var sıfır. Kalifikasyonlar rezalet.

“Sizi kim ne yapsın?”

Sürekli olarak bir kötüleme, bir şerefsizlik içindesiniz. Bunun size bir şey getireceğinizi mi sanıyorsunuz? Kendi kendinizin sonunu hazırlıyorsunuz. Eğer ki her şey bu kadar kötüyse gidin kendinize gidecek bir yer bulun bu kadar zor olmamalı. Ama sizi kim ne yapsın?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir