Uşak’ta Ağrı Doğuş Turizm’e ait yolcu otobüsü şarampolden yuvarlanmıştı… Kazadan yaralı kurtulan yolcudan “Şoför uyuyordu” iddiası!

featured

Türkiye’de son günlerde meydana gelen peş peşe otobüs kazalarına bir yenisi daha bu sabah eklendi. İzmir – Ankara karayolu üzerinde Uşak’ta Göğem Kavşağı’nda korkunç bir kaza meydana geldi.

İddialara göre Kemal Biner kontrolündeki 34 HE 1858 plakalı otobüs Ağrıdan İzmir’e yolcu taşıyordu. 47 yolcunun bulunduğu otobüs şoförü Biner, Uşak’ta Göğem köyü kavşağı yakınında henüz bilinmeyen sebepten araç kontrolünü kaybetti.

Uşak’ta Ağrı Doğuş Turizm’e ait yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı! 33 kişinin yaralandığı kazadan ilk görüntüler…

Yaralı şoför ve yolcular hastanede

Kontrolü kaybolan araç yol kenarında bulunan şarampole devrildi. İhbar üzerine çok sayıda polis, jandarma, sağlık ekibi, ve itfaiye sevk edildi. Kazada yaralanan şoför ve 32 yolcu çevre hastanelere kaldırıldı. Kazada yaralanan yolcuların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

“Şoför uyuyordu”

Kazada hafif yaralanarak kurtulan Melikşah Akşit, kazanın bir anda olduğunu ifade ederek, “Yanımızdan otobüs geçiyordu korna çaldı, 1 dakika içerisinde kaza oldu. Şoför uyuyordu” şeklinde konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir