Ünlü oyuncunun eşi çıktı! Gönül Dağı Asuman’ın annesi kimdir? Gerçek adı ne? Hangi dizilerde oynadı?

featured

Gönül Dağı Asuman’ın Annesi (Kamuran) Kimdir?

Gönül Dağı dizisi 30 Ocak cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde Asuman’ın annesini görüyoruz. Asuman’ın annesini Ankara’da görüyoruz çünkü Ramazan sevdasının peşinden Ankara’ya kadar gelmiş. Asuman’ın annesinin kaldığı evin kapısını çalar ve Asuman diyerek gözlerini kapatır. Kapıyı açan isim Asuman’ın annesidir.

Asuman’ın annesi rolünü canlandıran oyuncu kimdir? Gönül Dağı dizisinde Asuman’ın annesi rolünde Nihan Durukan Yapıcı yer alıyor. Nihan Durukan Yapıcı Asuman’ın annesi Kamuran karakterine hayat verecek. Oyuncu performansı ile dizide gönülleri fethedecektir.

Nihan Durukan Yapıcı Kimdir?

Gönül Dağı dizisinde Asuman’ın annesi Kamuran rolü ile diziye katılan oyuncu Nihan Durukan Yapıcı kimdir? Nihan Durukan Yapıcı 1975 doğumludur. Şahika Tekand Studio Tiyatro Eğitimi ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Tiyatro eğitimi aldı. Nihan Durukan Yapıcı Son Cellat, Binbir Gece, Berivan, Mandıra Filozofu dizi filmlerinde rol aldı. Son olarak eşi Necmi Yapıcı ile birlikte Trt1 de yayınlanan Ev Yapımı dizisinde rol aldı. Nihan Durukan Yapıcı instagram hesabı https://www.instagram.com/nihandurukan/

gonul dagi ramazanin annesi kimdir adi ne

Asuman’ın Annesi Kamuran Ramazan’ı Sevecek Mi? Asuman ve Ramazan’ı Destekleyecek Mi?

Asuman’ın annesini karşısında gören Ramazan ne yapacağını bilemez. Üstelik Asuman’ın babasının ondan nefret ettiğini düşününce annesinden de biraz çekinir. Ama Asuman’ın annesi Ramazan’a hiç kötü davranmaz. Hatta kızının peşinden Ankara’ya gelmesi onu etkiler. Asuman’ın annesi Kamuran Gönül Dağı dizisinde sevilen annelerden birisi olacaktır. Asuman’ın sevgisini görür. Ramazan’ın ona olan ilgisine onun peşinden gelişine mutlu olur.

gonul dagi asuman annesi nihan durukan yapici kimdir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir